υπηρεσιεσ

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική!

Συγκεντρωθείτε στα Σημαντικά!

Η λειτουργία μίας επιτυχημένης ιστοσελίδας απαιτεί συνεχή τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία. Κάποια βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέχετε είναι οι συνεχείς αναβαθμίσεις του λογισμικού, η παρακολούθηση του server που σας φιλοξενεί, οι άδειες premium λογισμικών που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας και φυσικά η ασφάλεια της!

Τα πλάνα Συντήρησης Ιστοσελίδων της Delian είναι η απάντηση στις ανησυχίες σας! Με μία σταθερή συνδρομή αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας προκειμένου να εξασφαλιστεί η υψηλή απόδοση και η μέγιστη ασφάλειά της.

συντηρηση ιστοσελιδασ

Τι σας Προσφέρουμε

Η σωστή συντήρηση ιστοσελίδων προϋποθέτει ένα σύνολο εργασιών και ενεργειών που πρέπει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλιστεί η αδιάκοπη λειτουργία της χωρίς προβλήματα και ζητήματα ασφαλείας. Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών συντήρησης ιστοσελίδας που σας προσφέρει η εξειδικευμένη μας ομάδα συμπεριλαμβάνεται:

Premium Φιλοξενία

Χρησιμοποιούμε βελτιστοποιημένους servers, που εξασφαλίζουν γρήγορη φόρτωση, αδιάκοπη λειτουργία (κατά 99,9%) και τη βέλτιστη απόδοση της ιστοσελίδας σας.

24/7 Παρακολούθηση Ασφαλείας

Όλα τα λογισμικά έχουν ευπάθειες. Προστατεύουμε την ιστοσελίδα σας από επιθέσεις hackers και κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να βλάψει εσάς ή τους επισκέπτες σας.

24/7 Παρακολούθηση Σωστής Λειτουργίας

Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας, για το λόγο αυτό φροντίζουμε να είναι συνεχώς διαθέσιμη και λειτουργική για τους πελάτες σας αποτρέποντας την απώλεια πωλήσεων και δυσφήμησης.

Αντίγραφα Ασφαλείας

Κατά την συντήρηση ιστοσελίδας, λαμβάνονται τακτικά αντίγραφα ασφαλείας (ανάλογα με τις ανάγκες σας), ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.