Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη προβολή της επωνυμίας σας και εγγυημένη αύξηση του πελατολογίου σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών

Στον σύγχρονο επιχειρηματικό χώρο, όπου η διαδικτυακή παρουσία έχει γίνει το επίκεντρο του καταναλωτικού κοινού, μια σύγχρονη επαγγελματική ιστοσελίδα είναι αδιαπραγμάτευτη. Για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, η διαδικτυακή αυτή παρουσία ερμηνεύεται ως μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα που όχι μόνο προβάλλει τις εκάστοτε υπηρεσίες, αλλά χρησιμεύει και ως μέσο για τη δέσμευση των πελατών και την επιχειρηματική σας ανάπτυξη.

Η σημασία της κατασκευής ιστοσελίδας για εταιρείες παροχής υπηρεσιών

Η σημασία της κατασκευής ιστοσελίδας για εταιρείες παροχής υπηρεσιών

Μια ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών αποτελεί ένα από τα αποτελεσματικότερα μέσα για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης και την προσέλκυση νέων πελατών. Ο σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας, να του εμπνεύσει εμπιστοσύνη απέναντι στην επωνυμία σας και τελικά να τους μετατρέψει σε πελάτες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο απαιτεί εξειδικευμένες γνώσης και μια άριστη κατανόηση των στρατηγικών του digital marketing.

Αυτό που διακρίνει την ομάδα της Delian Digital Agency δεν είναι μόνο η ικανότητά της να δημιουργεί οπτικά ελκυστικές ιστοσελίδες, αλλά και η ολοκληρωμένη προσέγγισή της στον σχεδιασμό ψηφιακών εμπειριών. Κατανοούν ότι ένας ιστότοπος δεν είναι απλώς ένα ηλεκτρονικό φυλλάδιο, αλλά μια δυναμική πλατφόρμα που μπορεί να δημιουργήσει πωλήσεις, να αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας και να ενισχύσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας, δε θα αποκτήσετε απλώς μια ιστοσελίδα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε κάθε πτυχή του ψηφιακού μάρκετινγκ, αποκτώντας ένα εξαιρετικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τι περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδας για εταιρεία παροχής υπηρεσιών;

Το σχεδιαστικό μέρος μιας ιστοσελίδας αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες για να κερδίσετε την πρώτη εντύπωση των επισκεπτών. Ωστόσο, δεν αρκεί προκειμένου να οδηγήσει σε πωλήσεις. Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση απαιτεί τον συνδυασμό ενός άριστου σχεδιασμού ιστοσελίδας και την ενσωμάτωση εξειδικευμένων εργαλείων και λειτουργιών. Σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας παροχής υπηρεσιών που αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε, φροντίζουμε να βελτιστοποιήσουμε όλα τα επιμέρους στοιχεία της.

Κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών - Τι περιλαμβάνει
Μερικά από τα βασικότερα στοιχεία που περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδας παροχής υπηρεσιών είναι:
 • Στρατηγική ενσωμάτωση περιεχομένου

  Η κατασκευή ιστοσελίδας υπηρεσιών που σας προσφέρει η Delian Digital Agency υπερβαίνει την υψηλή αισθητική και την άριστη εμπειρία πλοήγησης. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένης γνώσεις και πολυετή εμπειρία, ώστε να διασφαλίσει μια στρατηγική ενσωμάτωση του περιεχομένου. Διασφαλίζοντας την τοποθέτηση ελκυστικών κειμένων και εντυπωσιακών γραφικών, δημιουργούμε ιστοσελίδες υπηρεσιών που θα εξασφαλίσουν εγγυημένα νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.

 • Σχεδιασμός με επίκεντρο τις πωλήσεις

  Μια επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, δεν αφορά μόνο με την προσέλκυση επισκεπτών, αλλά και με τη μετατροπή τους σε πελάτες. Έτσι, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας θα υλοποιηθεί με γνώμονα τις μετατροπές. Οι κλήσεις προς δράση (CTAs), οι φόρμες επικοινωνίας και τα διαδραστικά στοιχεία θα τοποθετηθούν με έναν στρατηγικό τρόπο, ώστε να βοηθήσουν τους επισκέπτες σας να πραγματοποιήσουν τις επιθυμητές για εσάς ενέργειες.

 • Custom σχεδιασμός ιστοσελίδας

  Σε μια εποχή όπου η δημιουργία ιστοσελίδων βασίζεται σε «εύκολες» και γρήγορες λύσεις, η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος δεν είναι πάντοτε και η αναμενόμενη. Στην Delian Digital Agency διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα σχεδιαστεί βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών και όχι βάση έτοιμων λύσεων. Άλλωστε, στόχος μιας επαγγελματικής ιστοσελίδα επιχείρησης είναι να παρουσιάσει ολόκληρη τη φιλοσοφία της με τρόπο που θα κερδίσει τους ενδιαφερόμενους. Κάτι που απαιτεί τον σχεδιασμό εξατομικευμένων λύσεων στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της δικής σας εταιρείας.

 • Σύστημα κρατήσεων ραντεβού

  Κατά την κατασκευή ιστοσελίδας για εταιρείες παροχής υπηρεσιών, προσφέρουμε τη δυνατότητα ένταξης ενός σύγχρονου και εύχρηστου συστήματος κρατήσεων ραντεβού, παραμετροποιημένο στις ανάγκες σας. Με το online σύστημα κρατήσεων, οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να επιλέξουν την ώρα και την ημέρα που θέλουν να λάβουν τις υπηρεσίες σας, ολοκληρώνοντας την κράτηση και την πληρωμή online, εύκολα και γρήγορα.

 • Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων

  Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Στην Delian Digital Marketing ακολουθούμε μια εγγυημένη στρατηγική προσέγγιση, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργούμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτελέσματα. Αναλυτικότερα, τα στάδια που ακολουθούμε σε κάθε έργο μας είναι:
  • Βημα 1

   Discovery

   Στο στάδιο του Discovery, γίνεται η γνωριμία με το πελάτη και επικεντρωνόμαστε στην ανάλυση των αναγκών και των προτεραιοτήτων του σχετικά με το project. Κατανοώντας την επιχειρηματική δραστηριότητα, τους στόχους και το κοινό του εκάστοτε επαγγελματία, η Delian μπορεί να διασφαλίσει ότι οι ιστοσελίδες που δημιουργεί ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της και τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω του digital marketing.

   Επιπροσθέτως, η ομάδα μας θα φροντίσει να πραγματοποιήσει και μια ενδελεχή έρευνα του ανταγωνισμού σας, ώστε με την κατάλληλη στόχευση λέξεων κλειδιών και δημιουργίας περιεχομένου, να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Τέλος, θα σας ζητηθεί η αποστολή ολόκληρου του διαθέσιμου υλικού, όπως το λογότυπο της εταιρείας σας, τα κείμενα και τις φωτογραφίες που θα στελεχώσουν την ιστοσελίδα καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θέλετε να εντάξετε σε αυτή.

  • Βημα 2

   Wireframe

   Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο του Discovery, ακολουθεί το Wireframe. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός προσχεδίου το οποίο θα περιλαμβάνει τη βασική δομή της ιστοσελίδα σας. Ειδικότερα, η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει ένα απλό ασπρόμαυρο «αρχιτεκτονικό σχέδιο» με τη δομή των σελίδων, χωρίς χρώματα, γραμματοσειρές ή περιεχόμενο. Ένα κρίσιμο στάδιο, καθώς το wireframe θα επηρεάσει τη συνολική διάταξη της ιστοσελίδα σας και κατά συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα.

  • Βημα 3

   UI Design

   Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου θα αποφασίσουμε από κοινού τη γενικότερη εικόνα της ιστοσελίδας και θα συμπεριλάβουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία από πλευράς περιεχομένου που θα ενσωματωθεί. Σκοπός είναι να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα με τρόπο ώστε να ξεχωρίζει για την αισθητική της και ταυτόχρονα να αντιπροσωπεύει πλήρως την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας. Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της εκάστοτε κατασκευής ιστοσελίδας, η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει ένα σετ σχεδίων για τις ισχυρότερες σελίδες, καθώς και έναν στιλιστικό οδηγό (Style Guide) ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία που θα απαρτίσουν την ιστοσελίδα.

  • Βημα 4

   Συγγραφή περιεχομένου

   Η συγγραφή περιεχομένου αποτελεί ένα απαραίτητο στοιχείο για κάθε ιστοσελίδα. Στο στάδιο αυτό, οι εξειδικευμένοι μας κειμενογράφοι θα αναλάβουν την συγγραφή των κειμένων της ιστοσελίδας, βάσει της έρευνας αγοράς και λέξεων κλειδιών που πραγματοποιήθηκε κατά το στάδιο του Discovery.

   Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, το οποίο θα είναι ευανάγνωστο, επεξηγηματικό και θα προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Παράλληλα, μέσω της κειμενογραφίας, θα στοχεύσουμε και υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης, αφού όλα τα κείμενα θα είναι βελτιστοποιημένα για το SEO.

  • Βημα 5

   Ανάπτυξη της Ιστοσελίδας

   Η ανάπτυξης τις ιστοσελίδας σας αποτελεί και το τελικό στάδιο. Έχοντας συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα προηγούμενα στάδια, η ομάδα μας θα προχωρήσει στην τελική κατασκευή ιστοσελίδας, η οποία θα πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές.

  • Βημα 6

   Τεχνική Υποστήριξη & Συντήρηση Ιστοσελίδας

   Όλες οι ιστοσελίδες χρειάζονται επαγγελματική διαχείριση για λόγους ασφαλείας και βέλτιστης απόδοσης. Αναλαμβάνουμε τη τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας και τη μηνιαία αναφορά εργασιών ώστε να γνωρίζετε τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

   Η συντήρηση ιστοσελίδας περιλαμβάνει μια πληθώρα ενεργειών, όπως μηνιαίες αναβαθμίσεις λογισμικού, βελτιστοποιήσεις στις εικόνες και τη συνολική ταχύτητα φόρτωσης, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας καθώς και 24ωρη παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας.

  Γιατί να επιλέξετε τη Delian στην κατασκευή ιστοσελίδας παροχής υπηρεσιών;

  Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη για την κατασκευή ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να υλοποιηθούν οι στόχοι της επιχείρησής σας. Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών digital marketing επί σειρά πολλών ετών. Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία, πολυάριθμα έργα κατασκευής ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών γι’αυτό και γνωρίζουμε πολύ καλά τι αποδίδει και τι όχι και αναπτύσσουμε μια στρατηγική προσέγγιση η οποία οδηγεί σε εγγυημένα αποτελέσματα.

  Μας εμπιστευονται

  Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας παροχής υπηρεσιών

  Έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, οι οποίες μπορεί να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

  • Θα βελτιστοποιηθεί η ιστοσελίδα μου για τις μηχανές αναζήτησης (SEO);

   Κατά την κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, φροντίζουμε να αξιοποιήσουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές στρατηγικές SEO. Η ομάδα μας κατανοεί τη σημασία της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) και εφαρμόζουν τις βέλτιστες πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών, της βελτιστοποίησης των meta tags και της κατάλληλης δομής της ιστοσελίδας σας. Έτσι η ιστοσελίδα που θα παραλάβετε θα είναι πλήρως φιλική προς το SEO Και θα μπορέσει σύντομα να κερδίσει σημαντικές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.

  • Θα μπορώ να παρακολουθώ την απόδοση της ιστοσελίδας μου;

   Φυσικά. Κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα φροντίσουμε να εντάξουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία παρακολούθησης της επισκεψιμότητας και της συνολικής απόδοσης, όπως το Google Analytics.

  • Μπορείτε να αναλάβετε και τη δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα μου;

   Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει η Delian Digital Agency, αναλαμβάνουμε και τη δημιουργία συναρπαστικού και ελκυστικού περιεχομένου, όπως γραφιστικά σχέδια, προωθητικά banners και κειμενογραφία.