Κατασκευή Iστοσελίδας Eστιατορίου

Στη Delian Digital Agency αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου με κύριο γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων, που θα σας εξασφαλίσουν εγγυημένα νέους πελάτες. Εφαρμόζοντας τα υψηλοτέρα πρότυπα, ο σχεδιασμός ιστοσελίδας εστιατορίου που σας προσφέρουν οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες, θα διασφαλίσει ότι η επιχείρησή σας διαθέτει μια σύγχρονη ιστοσελίδα άριστης αισθητικής, με μια πληθώρα σύγχρονων λειτουργικών και καινοτομιών.

Κατασκευή Iστοσελίδας Eστιατορίου

Σε κάθε έργο κατασκευής ιστοσελίδας για εστιατόρια που αναλαμβάνουμε, στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε άριστα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Σε εμάς δεν θα βρείτε απλώς μια δημιουργία ιστοσελίδας, αλλά ολοκληρωμένες λύσεις digital marketing που θα επιτρέψουν στην επιχείρησή σας να ξεχωρίσει στον χώρο της εστίασης.

Κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου - Γιατί είναι απαραίτητη;

Κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου - Γιατί είναι απαραίτητη;

Ο χώρος της εστίασης αποτελεί έναν από τους ανταγωνιστικότερους, με τις επιχειρήσεις να στρέφονται ολοένα και περισσότερο στα ψηφιακά μέσα προώθησης. Η κατασκευή ιστοσελίδας για ένα εστιατόριο αποτελεί μια επιτακτική ανάγκη, αφού αποτελεί το κλειδί στην προσέλκυση νέων ενδιαφερόμενων πελατών.

Μια ιστοσελίδα εστιατορίου δεν αποτελεί μόνο μια σελίδα με πληροφορίες. Πρόκειται για το μέσο που θα προσφέρει στους πελάτες σας τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τους χώρους σας, τα πιάτα που προσφέρετε και γενικά να ξεκλειδώσουν την ιστορία πίσω από το εστιατόριό σας. Πάνω σε αυτή την αρχή βασίζεται η εταιρεία μας, παρέχοντάς σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, που όχι μόνο θα εξασφαλίσει μια άριστη διαδικτυακή παρουσία, αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε στον κλάδο σας και να μεγιστοποιήσετε τον αριθμό των κρατήσεων στα τραπέζια του εστιατορίου σας.

Τι περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδας για εστιατόριο;

Η πρώτη εικόνα που θα αποκομίσει ένας πελάτης από την ιστοσελίδα του εστιατορίου σας σίγουρα είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού αυτή θα τον παροτρύνει να εξερευνήσει τις επιμέρους σελίδες, να αναζητήσει το μενού και να προβεί σε μια κράτηση ή απευθείας επίσκεψη στο χώρο σας. Ωστόσο, μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στο σχεδιαστικό μέρος. Προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τις μετατροπές των επισκεπτών σε πελάτες, η άριστα καταρτισμένη ομάδα της Delian Digital Agency θα φροντίσει να εντάξει στην ιστοσελίδα και στην στρατηγική προώθησή της ένα σύνολο βελτιστοποιήσεων και εξειδικευμένων λειτουργιών.

Κατασκευή Iστοσελίδας Eστιατορίου - Τι περιλαμβάνει
Μερικά από τα βασικότερα στοιχεία που περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου είναι:
 • Στρατηγική digital marketing για εστιατόρια

  Αξιοποιώντας ένα σύνολο στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ, θα φροντίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας όχι μόνο θα είναι άριστη σχεδιαστικά και λειτουργικά, αλλά θα προβληθεί και στο κατάλληλο κοινό. Σε όλες τις κατασκευές ιστοσελίδων για εστιατόρια, η ομάδα μας προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εδραιώσει την εκάστοτε επωνυμία ως κορυφαία στον κλάδο. Κάτι που φυσικά θα μεγιστοποιήσει τον αριθμό νέων πελατών.

 • Έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού

  Είτε στοχεύετε σε τοπικό κοινό, είτε σε επισκέπτες από άλλες περιοχές, η ιστοσελίδα του εστιατορίου σας αποτελεί το μέσο που θα σας βοηθήσει να τους προσεγγίσετε. Ωστόσο το ίδιο προσπαθούν και οι ανταγωνιστές σας. Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα μας θα φροντίσει να πραγματοποιήσει μια ενδελεχή έρευνα στον ανταγωνισμό, εφαρμόζοντας λύσεις που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από αυτόν.

 • Search Engine Optimization (SEO)

  Στην Delian φροντίζουμε ότι κάθε κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου πληροί όλους τους κανονισμούς του Search Engine Optimization. Σχεδιάζοντας την ιστοσελίδα με φιλικό προς το SEO τρόπο, διασφαλίζουμε την αυξημένη ορατότητά της στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και κατά συνέπεια στην προσέλκυση νέων πελατών που ενδιαφέρονται για τα φαγητά, τον χώρο και τις υπόλοιπες παροχές του εστιατορίου σας.

 • Επεκτασιμότητα

  Μαζί μπορούμε να πάμε την ιστοσελίδα του εστιατορίου σας πολλά βήματα μπροστά, καθώς οι επεκτάσεις προ προσφέρουμε είναι απεριόριστες. Ένα παράδειγμα είναι η δυνατότητα online κρατήσεων τραπεζιών. Με ένα απλό κλικ, οι πελάτες σας μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους στο εστιατόριο εκ των προτέρων, αποφεύγοντας την αναμονή, δημιουργώντας έτσι μια ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, η δυνατότητα online παραγγελιών φαγητού μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τις πωλήσεις του εστιατορίου σας, καθώς επιτρέπει στους πελάτες σας να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους πιάτα από την άνεση του σπιτιού τους.

 • Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων

  Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Στην Delian Digital Marketing ακολουθούμε μια εγγυημένη στρατηγική προσέγγιση, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργούμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτελέσματα. Αναλυτικότερα, τα στάδια που ακολουθούμε σε κάθε έργο μας είναι:
  • Βημα 1

   Discovery

   Στο στάδιο του Discovery, γίνεται η γνωριμία με το πελάτη και επικεντρωνόμαστε στην ανάλυση των αναγκών και των προτεραιοτήτων του σχετικά με το project. Κατανοώντας την επιχειρηματική δραστηριότητα, τους στόχους και το κοινό του εκάστοτε επαγγελματία, η Delian μπορεί να διασφαλίσει ότι οι ιστοσελίδες που δημιουργεί ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της και τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω του digital marketing.

   Επιπροσθέτως, η ομάδα μας θα φροντίσει να πραγματοποιήσει και μια ενδελεχή έρευνα του ανταγωνισμού σας, ώστε με την κατάλληλη στόχευση λέξεων κλειδιών και δημιουργίας περιεχομένου, να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Τέλος, θα σας ζητηθεί η αποστολή ολόκληρου του διαθέσιμου υλικού, όπως το λογότυπο της εταιρείας σας, τα κείμενα και τις φωτογραφίες που θα στελεχώσουν την ιστοσελίδα καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θέλετε να εντάξετε σε αυτή.

  • Βημα 2

   Wireframe

   Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο του Discovery, ακολουθεί το Wireframe. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός προσχεδίου το οποίο θα περιλαμβάνει τη βασική δομή της ιστοσελίδα σας. Ειδικότερα, η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει ένα απλό ασπρόμαυρο «αρχιτεκτονικό σχέδιο» με τη δομή των σελίδων, χωρίς χρώματα, γραμματοσειρές ή περιεχόμενο. Ένα κρίσιμο στάδιο, καθώς το wireframe θα επηρεάσει τη συνολική διάταξη της ιστοσελίδα σας και κατά συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα.

  • Βημα 3

   UI Design

   Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου θα αποφασίσουμε από κοινού τη γενικότερη εικόνα της ιστοσελίδας και θα συμπεριλάβουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία από πλευράς περιεχομένου που θα ενσωματωθεί. Σκοπός είναι να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα με τρόπο ώστε να ξεχωρίζει για την αισθητική της και ταυτόχρονα να αντιπροσωπεύει πλήρως την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας. Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της εκάστοτε κατασκευής ιστοσελίδας, η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει ένα σετ σχεδίων για τις ισχυρότερες σελίδες, καθώς και έναν στιλιστικό οδηγό (Style Guide) ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία που θα απαρτίσουν την ιστοσελίδα.

  • Βημα 4

   Συγγραφή περιεχομένου

   Η συγγραφή περιεχομένου αποτελεί ένα απαραίτητο στοιχείο για κάθε ιστοσελίδα. Στο στάδιο αυτό, οι εξειδικευμένοι μας κειμενογράφοι θα αναλάβουν την συγγραφή των κειμένων της ιστοσελίδας, βάσει της έρευνας αγοράς και λέξεων κλειδιών που πραγματοποιήθηκε κατά το στάδιο του Discovery.

   Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, το οποίο θα είναι ευανάγνωστο, επεξηγηματικό και θα προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Παράλληλα, μέσω της κειμενογραφίας, θα στοχεύσουμε και υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης, αφού όλα τα κείμενα θα είναι βελτιστοποιημένα για το SEO.

  • Βημα 5

   Ανάπτυξη της Ιστοσελίδας

   Η ανάπτυξης τις ιστοσελίδας σας αποτελεί και το τελικό στάδιο. Έχοντας συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα προηγούμενα στάδια, η ομάδα μας θα προχωρήσει στην τελική κατασκευή ιστοσελίδας, η οποία θα πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές.

  • Βημα 6

   Τεχνική Υποστήριξη & Συντήρηση Ιστοσελίδας

   Όλες οι ιστοσελίδες χρειάζονται επαγγελματική διαχείριση για λόγους ασφαλείας και βέλτιστης απόδοσης. Αναλαμβάνουμε τη τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας και τη μηνιαία αναφορά εργασιών ώστε να γνωρίζετε τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

   Η συντήρηση ιστοσελίδας περιλαμβάνει μια πληθώρα ενεργειών, όπως μηνιαίες αναβαθμίσεις λογισμικού, βελτιστοποιήσεις στις εικόνες και τη συνολική ταχύτητα φόρτωσης, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας καθώς και 24ωρη παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας.

  Γιατί να επιλέξετε τη Delian στην κατασκευή ιστοσελίδων εστιατορίων;

  Το προσωπικό της Delian Digital Agency δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών επί σειρά πολλών ετών. Με ιδιαίτερη έμφαση στα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις εστίασης, έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε δεκάδες επιτυχημένα Projects που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

  Η κατάλληλη συνταγή για ένα επιτυχημένο πιάτο, σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μενού του εστιατορίου σας. Το ίδιο συμβαίνει και με την κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου. Εφαρμόζοντας τις κατάλληλες ενέργειες και μια ολοκληρωμένη στρατηγική προσέγγιση, η συνταγή μας αποδειγμένα θα οδηγήσει στην αύξηση του πελατολογίου σας και θα εξασφαλίσει μια εξαιρετική φήμη για την επωνυμία σας.

  Ο σχεδιασμός μιας άριστης ιστοσελίδας, τόσο από θέμα αισθητικής όσο και λειτουργικότητας, αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες στην προσέλκυση νέων πελατών. Ωστόσο από μόνος του δεν είναι αρκετός για να επιφέρει τα αποτελέσματα που αναζητά ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης. Εμείς φροντίζουμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική, η οποία θα βασίζεται σε μια άριστη κατασκευή ιστοσελίδας, αλλά ταυτόχρονα θα αξιοποιεί και τις πιο καινοτόμες λύσεις του digital marketing.

  Μας εμπιστευονται

  Ιστοσελίδα εστιατορίου – Τιμές και συχνές ερωτήσεις

  Έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, οι οποίες μπορεί να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

  • Πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδων για εστιατόρια;

   Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας εστιατορίου διαφέρει ανάλογα την πολυπλοκότητα του έργου, τις λειτουργίες και τις πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε. Προκειμένου να λάβετε μια αναλυτική προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Μπορώ να ενσωματώσω σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων για τα τραπέζια;

   Στη Delian Digital Agency αξιοποιούμε τα πλέον κατάλληλα εργαλεία, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε μας πελάτη. Η εγκατάσταση συστήματος κρατήσεων εστιατορίου αποτελεί μία λειτουργία που μπορούμε να εντάξουμε στην ιστοσελίδα σας.

  • Μπορώ να ενσωματώσω αξιολογήσεις πελατών στην ιστοσελίδα εστιατορίου μου;

   Η προβολή κριτικών και αξιολογήσεων προσθέτει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας. Η ομάδα μας μπορεί να ενσωματώσει τις αξιολογήσεις των πελατών σας από την Google απευθείας στην ιστοσελίδα σας.

  • Η ιστοσελίδα μου θα είναι mobile friendly;

   Φυσικά, κάθε κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου που αναλαμβάνουμε προσαρμόζεται αυτόματα σε κινητές συσκευές, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης σε κάθε επισκέπτη.