Κειμενογραφία SEO – Συγγραφή κειμένων και άρθρων

Η κειμενογραφία SEO αποτελεί μια από τις βασικότερες πτυχές του digital marketing. Στη Delian αναλαμβάνουμε την κειμενογράφηση ιστοσελίδων (συγγραφή κειμένων και άρθρων) με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την βελτιστοποίηση SEO.

Κειμενογραφία SEO – Συγγραφή κειμένων και άρθρων

Η συγγραφή περιεχομένου είναι η τέχνη της δημιουργίας συναρπαστικού, ενημερωτικού και ελκυστικού γραπτού υλικού για διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες. Από την συγγραφή κειμένων ιστοσελίδας και blog μέχρι το περιεχόμενο για τις διαφημιστικές σας καμπάνιες στα κοινωνικά δίκτυα και τη Google, η κειμενογραφία συνθέτει δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο που όχι μόνο ενημερώνει αλλά και εμπνέει το κοινό σας για δράση.

Στρατηγική Content Marketing

Στρατηγική Content Marketing

Η κειμενογράφηση ιστοσελίδων δεν περιλαμβάνει απλώς την συγγραφή κειμένων SEO. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη στρατηγική content marketing μέσα από την οποία θα καταφέρουμε να επιφέρουμε ουσιαστικά αποτελέσματα για την επιχείρησή σας. Άλλωστε, το content marketing αποτελεί βασικό στοιχείο σε κάθε ολοκληρωμένη προσέγγιση ψηφιακού μάρκετινγκ.
Το προσωπικό μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής που περιλαμβάνει τη δημιουργία, τη διανομή και την ανάλυση περιεχομένου. Προσδιορίζοντας τους βασικούς δείκτες απόδοσης και αναλύοντας τα δεδομένα, βελτιώνουμε συνεχώς την προσέγγισή μας για να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα.

Κειμενογραφία για όλα τα μέσα

Με τον όρο κειμενογραφία ή συγγραφή βελτιστοποιημένων κειμένων, αναφερόμαστε σε ένα εύρος κειμένων τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν σε διάφορα ψηφιακά μέσα.

Κειμενογραφία SEO – Συγγραφή κειμένων και άρθρων - Η Μεθοδολογία
Συγκεκριμένα, η συγγραφή κειμένων που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνει:
 • Συγγραφή περιεχομένου ιστοσελίδων – κείμενα ιστοσελίδας

  Πρόκειται για τα κείμενα που θα στελεχώσουν τις βασικές σελίδες της ιστοσελίδας σας, όπως την αρχική σελίδα, το εταιρικό προφίλ και τις υπηρεσίες. Τα συγκεκριμένα seo κείμενα βελτιστοποιούνται τόσο με σχετικές λέξεις κλειδιά όσο και με εσωτερική διασύνδεση (internal links) για την εξασφάλιση υψηλότερων κατατάξεων στη Google.

 • Συγγραφή άρθρων blog

  Το blog μιας ιστοσελίδας αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία προσέγγισης νέου κοινού και δέσμευσης του υπάρχοντος. Μέσα από την συγγραφή άρθρων υψηλής ποιότητας και χρήσιμου περιεχομένου, θα σας βοηθήσουμε να εδραιωθείτε ως ηγέτης στον κλάδο σας, προσελκύοντας ένα μεγάλο αριθμό νέων πελατών.

 • Συγγραφή κειμένων για social media

  Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν βασικό μέρος της καθημερινότητας για εκατομμύρια ανθρώπους. Η προώθηση της επιχείρησής σας στα social media αποτελεί μια εγγυημένη στρατηγική. Ωστόσο το περιεχόμενο των προωθητικών σας ενεργειών θα πρέπει να έχει τη δύναμη να κερδίσει το ενδιαφέρον των ακολουθών σας και να τους παροτρύνει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας για περισσότερες πληροφορίες.

 • Κείμενα για περιγραφή προϊόντων

  Εάν διαθέτετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, οι περιγραφές των προϊόντων σας θα πρέπει να μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και ταυτόχρονα να συμβάλουν στις καλύτερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης. Με τη συγγραφή κειμένων για προϊόντα eshop, μπορούμε να οδηγήσουμε τους δυνητικούς σας πελάτες στα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

 • Γιατί χρειάζομαι την κειμενογραφία – κειμενογράφηση ιστοσελίδων;

  Η συγγραφή κειμένων υψηλής ποιότητας αποτελούσε ανέκαθεν έναν από τους ισχυρότερους δείκτες στο SEO. Μια ιστοσελίδα με βελτιστοποιημένα κείμενα και άρθρα αυξάνει τις πιθανότητες να εμφανιστεί σε υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο τα οφέλη που προσφέρει η κειμενογραφία από έναν έμπειρο και εξειδικευμένο content writer / copywriter είναι πολύ περισσότερα. Μερικά από τα βασικότερα είναι:

  Καθιέρωση κύρους

  Το ποιοτικό περιεχόμενο ιστοσελίδας καθιερώνει την επιχείρησή σας ως έγκυρη στον κλάδο της, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία του κοινού σας.

  Αύξηση επισκεψιμότητας

  Η συγγραφή βελτιστοποιημένων κειμένων και άρθρων προσελκύει οργανική επισκεψιμότητα, καθώς οι μηχανές αναζήτησης προτιμούν το πολύτιμο και σχετικό περιεχόμενο.

  Δέσμευση κοινού

  Το ελκυστικό περιεχόμενο αυξάνει την πιθανότητα για συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις, δημιουργώντας μια κοινότητα γύρω από την επωνυμία σας.

  Αύξηση μετατροπών

  Καθοδηγώντας τους αναγνώστες με χρήσιμο περιεχόμενο μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το ποσοστό μετατροπών για την επιχείρησή σας.

  Συχνές Ερωτήσεις για την κειμενογραφία

  Έχετε απορίες σχετικά με τη κειμενογραφία; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, οι οποίες μπορεί να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

  • Πώς διασφαλίζετε την ποιότητα του περιεχομένου σας;

   Το περιεχόμενό μας υποβάλλεται σε αυστηρή διαδικασία επεξεργασίας και διόρθωσης, διασφαλίζοντας τη γραμματική ακρίβεια, τη συνοχή και την τήρηση ενός γραπτού λόγου που θα συμβαδίζει με τις αρχές της επιχείρησής σας. Επιπρόσθετα, όλα μας τα κείμενα είναι βελτιστοποιημένα για το SEO, περνώντας από διάφορους ελέγχους σε σύγχρονα λογισμικά. Έτσι, καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι μηχανές αναζήτησης θα εντοπίσουν γρήγορα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και θα το κατατάξουν υψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

  • Μπορείτε να αναλάβετε περιεχόμενο για εξειδικευμένους κλάδους;

   Βεβαίως. Ο έμπειρος content writer – copywriter της Delian Digital Agency μπορεί να αναλάβςι τη συγγραφή κειμένων seo για κάθε κλάδο. Αφού προβεί σε μια ολοκληρωμένη μελέτη της θεματολογίας, των ιδιαιτεροτήτων του κλάδου και του ανταγωνισμού, θα φροντίσει για την άριστη ποιότητα του τελικού περιχεομένου.

  • Ποιος είναι ο ρόλος της κειμενογραφίας στο digital marketing;

   Η συγγραφή κειμένων αποτελεί μια βασική πτυχή του digital marketing. Κάθε ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ βασίζεται στο ποιοτικό περιεχόμενο. Λογικό άλλωστε αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε μορφή προώθησης, είτε πρόκειται για βελτιστοποίηση seo, είτε για social media marketing είτε για πληρωμένες διαφημίσεις στη Google, απαιτεί τη συγγραφή ελκυστικών κειμένων.

  • Μπορείτε να αναλάβετε τη συνεχή συγγραφή περιεχομένου για την ιστοσελίδα μου;

   Φυσικά, η εταιρεία μας αναλαμβάνει μόνιμες συνεργασίες προκειμένου να διασφαλίσει τη συνεχή ροή ποιοτικού περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας. Συγκεκριμένα, μια ιδιαίτερα αποτελεσματική στρατηγική content marketing είναι η τακτική συγγραφή άρθρων για το blog της επιχείρησής σας, μέσα από το οποίο μπορούμε να στοχεύσουμε νέες λέξεις κλειδιά και να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες σελίδες της ιστοσελίδας σας.

  • Τι είναι content writer, τι copywriter και ποια η διαφορά τους;

   Ως content writer ορίζεται ο κειμενογράφος που δημιουργεί ενημερωτικό και ελκυστικό περιεχόμενο για ιστοσελίδες, με στόχο την εκπαίδευση και την οικοδόμηση σχέσεων με τους αναγνώστες. Ένας copywriter εξειδικεύεται στην πειστική γραφή για το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, δημιουργώντας ελκυστικά κείμενα για την προώθηση συγκεκριμένων ενεργειών, όπως η ολοκλήρωση μιας αγοράς ή η εγγραφή σε ένα newsletter. Στην ουσία με το content writing καταφέρνουμε να ενημερώσουμε το κοινό και να το παροτρύνουμε να αλληλεπιδράσει με την επωνυμία σας, ενώ με το copywriting πείθουμε το κοινό σας να μετατραπεί σε πελάτες.