Υπηρεσίες SEO – Προώθηση ιστοσελίδων

Στη Delian Digital Marketing, διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις υπηρεσίες SEO, βοηθώντας τους πελάτες μας να εδραιώσουν την παρουσία τους στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων. Σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας μια ολοκληρωμένη στρατηγική SEO, θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να βγει στην πρώτη σελίδα της Google, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προβολή της.

Υπηρεσίες SEO – Προώθηση ιστοσελίδων
Τι είναι το SEO

Τι είναι το SEO;

Η βελτιστοποίηση SEO περιλαμβάνει ένα σύνολο τεχνικών τόσο στην ίδια την ιστοσελίδα όσο και έξω από αυτή, με στόχο την εξασφάλιση υψηλότερων κατατάξεων στις μηχανές αναζήτησης. Η λέξη προέρχεται από την αγγλική ορολογία «Search Engine Optimization» η οποία μεταφράζεται ως βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.

Πρόκειται στην ουσία για μια πολύπλευρη προσέγγιση που περιλαμβάνει ένα σύνολο επιμέρους βελτιστοποιήσεων σε πολλούς παράγοντες. Οι υπηρεσίες SEO βασίζονται σε μια σχολαστική έρευνα λέξεων-κλειδιών, βελτιστοποίησης εντός και εκτός σελίδας και συνεχούς παρακολούθησης, ευθυγραμμίζοντας ταυτόχρονα τη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας με τα κριτήρια κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Τα οφέλη του SEO

Τα οφέλη του SEO είναι τεράστια για μια επιχείρηση. Αποτελεί θα λέγαμε μια από τις καλύτερες μακροπρόθεσμες επενδύσεις για κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτου επαγγελματικού κλάδου. Μερικά από τα βασικότερα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει το Search Engine Optimization είναι:

Υψηλότερες Κατατάξεις

Ο βασικότερος στόχος του SEO είναι η υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας για τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Με αυτό το τρόπο διευκολύνετε τους υποψήφιους πελάτες να σας βρουν όταν αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχετε.

Αύξηση Επισκεψιμότητας

Η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλή κατάταξη στην Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Όσο πιο ψηλά βρίσκεστε στα αποτελέσματα, τόσο περισσότερος κόσμος θα επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.

Ανταγωνιστικότητα

Το SEO σας βάζει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Σε δύο ιστοσελίδες που πωλούν το ίδιο προϊόν, αυτός με την υψηλότερη κατάταξη είναι πιο πιθανό να έχει περισσότερους πελάτες και πωλήσεις. Γιατί να μην είστε εσείς αυτοί;

Αξιοπιστία

Οι χρήστες του διαδικτύου εμπιστεύονται τις μηχανές αναζήτησης. Συνεπώς, κατέχοντας κορυφαίες θέσεις για τις λέξεις – κλειδιά που στοχεύετε και αναζητά ο εκάστοτε χρήστης, αυξάνεται η εμπιστοσύνη του απέναντι στην ιστοσελίδα και γενικά την επωνυμία σας.

Διαρκή Αποτελέσματα

Σε αντίθεση με τις πληρωμένες διαφημίσεις (PPC), το SEO προσφέρει συνεχή αποτελέσματα. Οι διαφημίσεις έχουν αποτέλεσμα μόνο όσο χρηματοδοτούνται ενώ η υψηλή οργανική κατάταξη παραμένει ακόμη και μετά τις υπηρεσίες seo.

Επιχειρηματικοί Στόχοι

Το σημαντικότερο στοιχείο μίας επιτυχημένης SEO στρατηγικής είναι οι στόχοι. Αν θέλουμε αποτελέσματα, οι στόχοι της SEO καμπάνιας θα πρέπει να συμβαδίζουν με τους επιχειρηματικούς.

On-Page & Off-page Βελτιστοποίηση SEO

Το Search Engine Optimization ταξινομείται σε δύο βασικές κατηγορίες. Στις βελτιστοποιήσεις εντός σελίδας (on page seo) και εκτός σελίδας (off-page seo). Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, οι υπηρεσίες SEO πρέπει να στοχεύουν και στις δύο αυτές κατηγορίες. Ειδικότερα:
 • On-page SEO

  Το On-Page SEO επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση διαφόρων παραγόντων πάνω στην ιστοσελίδα σας, ώστε να μπορέσει να κερδίσει υψηλότερες κατατάξεις στα SERPs. Μερικές από τις βασικότερες ενέργειες βελτιστοποίησης είναι η συγγραφή κειμένων υψηλής ποιότητας, προσθήκη περιγραφικών τίτλων και περιγραφών, σωστή δομή περιεχομένου και διαχωρισμός με βελτιστοποιημένες κεφαλίδες. Πέραν όμως του περιεχομένου, το On Page SEO επικεντρώνεται και σε μια πληθώρα τεχνικών ζητημάτων, όπως η εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών, η βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης και άλλα.

 • Off-page SEO

  Το Off-page SEO ασχολείται με την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της φήμης της ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο.  Αυτό επιτυγχάνεται μέσω τεχνικών όπως η δημιουργία συνδέσμων από σελίδες τρίτων (backlinks), η εμπλοκή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το influencer marketing, το τοπικό SEO κλπ. Με λίγα λόγια, το off page SEO ενημερώνει τις μηχανές αναζήτησης ότι η ιστοσελίδα σας πρόκειται για μια αυθεντία στον κλάδο της και πηγή αξιόπιστων πληροφοριών. Κάτι που θα οδηγήσει στην εμφάνισή της στις πρώτες θέσεις.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες seo για υψηλή κατάταξη στη Google

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SEO

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες SEO που σας παρέχουν οι εξειδικευμένοι digital marketers της Delian προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες σας, ώστε να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει:

 • Εμπεριστατωμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών

  Προσδιορισμός των πιο σχετικών και ανταγωνιστικών λέξεων-κλειδιών που χρησιμοποιεί το κοινό σας για να αναζητήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

 • Βελτιστοποίηση περιεχομένου

  Δημιουργία υψηλής ποιότητας, ενημερωτικού και ελκυστικού περιεχομένου που ευθυγραμμίζεται με τις λέξεις-κλειδιά, καθιστώντας το πιο πιθανό να καταταγεί καλά στα οργανικά αποτελέσματα.

 • Τεχνικό SEO

  Διασφάλιση ότι οι τεχνικές πτυχές της ιστοσελίδας σας, όπως η ταχύτητα φόρτωσης, η φιλικότητα προς τα κινητά, το responsive design και τα σωστά δομημένα δεδομένα, συμμορφώνονται στις απαίτησες της Google.

 • Δημιουργία backlinks

  Απόκτηση συνδέσμων υψηλής ποιότητας, από αξιόπιστες πηγές, για την αύξηση του κύρους της ιστοσελίδας σας και τη συνολική βελτίωση της κατάταξής της.

Η άνοδος της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις της Google απαιτεί έναν συνδυασμό δεξιοτήτων, στρατηγικής και συνεχούς προσπάθειας. Η ομάδα των έμπειρων επαγγελματιών SEO της Delian αξιοποιεί σύγχρονη τεχνογνωσία και εγγυημένες πρακτικές ώστε να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

SEO - Delian Digital Agency

SEO – Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε απορίες σχετικά με το SEO; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, οι οποίες μπορεί να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

 • Πόσος χρόνος χρειάζονται οι υπηρεσίες SEO για να φέρουν αποτελέσματα;

  Ο χρόνος που απαιτείται για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων μέσω του SEO μπορεί να διαφέρει από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα. Παράγοντες όπως η ανταγωνιστικότητα των λέξεων κλειδιών, η υπάρχουσα κατάσταση της ιστοσελίδας σας και η ποιότητα του περιεχομένου, επηρεάζουν τη διάρκεια που απαιτεί η υλοποίηση μιας στρατηγικής SEO. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα αποτελέσματα του SEO γίνονται αισθητά από τους 3 πρώτους μήνες, ωστόσο μπορεί να χρειαστούν από 6 έως 12 μήνες προκειμένου να επιτευχθεί σημαντική άνοδος στην οργανική επισκεψιμότητα.

 • Γιατί το SEO είναι μια συνεχής διαδικασία;

  Οι κατατάξεις της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης μπορεί να αυξομειώνονται λόγω ενημερώσεων στον αλγόριθμο, αλλαγών στον ανταγωνισμό καθώς και πλήθος άλλων παραγόντων. Η συνεχής βελτιστοποίηση SEO είναι απαραίτητη ώστε να διατηρήσετε τις υψηλές σας κατατάξεις.

 • Μπορούν οι υπηρεσίες SEO να εγγυηθούν την πρώτη θέση στην Google;

  Η παροχή υπηρεσιών βελτιστοποίησης ιστοσελίδων από μια έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία SEO, επιφέρει εγγυημένα αποτελέσματα. Ωστόσο κανένας επαγγελματίας που εφαρμόζει white hat μεθόδους δεν μπορεί να εγγυηθεί την πρώτη θέση της Google. Στόχος κάθε εταιρείας SEO είναι η εξασφάλιση όσο των δυνατών υψηλότερων κατατάξεων, αρχικά διασφαλίζοντας την εμφάνιση της ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της Google και εν συνεχεία στις 3 πρώτες θέσεις.
  Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η πρώτη θέση δεν είναι εφικτή. Άλλωστε, στην πολυετή πορεία της Delian στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών digital marketing, έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση της Google σε αρκετούς πελάτες μας και για ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά.