Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Η επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία η οποία θα συμβάλει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και στην μεγιστοποίηση των κρατήσεων.

Φωτογράφιση Ξενοδοχείων
Φωτογράφιση Ξενοδοχείων - Γιατί χρειάζεται;

Γιατί χρειάζεται το ξενοδοχείο μου επαγγελματική φωτογράφιση;

Καθώς οι επισκέπτες περιηγούνται σε ένα πλήθος επιλογών, η οπτική αναπαράσταση του ξενοδοχείου σας παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσέλκυσή τους. Με την επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείου θα μετατρέψουμε την επιχείρησή σας σε έναν πόλο έλξης, ο οποίος θα αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο το brand σας.

Τι περιλαμβάνει η επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων;

Η φωτογράφιση ξενοδοχείου αποτελεί πολύ περισσότερα από την λήψη μερικών εικόνων από τα δωμάτια και τους λοιπούς χώρους. Μια ολοκληρωμένη φωτογράφιση πρέπει να περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία, τα οποία θα δημιουργήσουν μια ολιστική απεικόνιση του καταλύματός σας.

Φωτογράφιση Ξενοδοχείων - Τι περιλαμβάνει
Μερικά από τα βασικότερα στοιχεία που περιλαμβάνει η φωτογράφιση ξενοδοχείων είναι:
 • Φωτογραφία εσωτερικών χώρων

  Ανάδειξη της κομψότητας και της άνεσης των δωματίων, των σουιτών και των κοινόχρηστων χώρων σας, μέσω του κατάλληλου φωτισμού και της σύνθεσης.

 • Εξωτερική φωτογράφηση

  Ανάδειξη του αρχιτεκτονικού μεγαλείου, της διαμόρφωσης του τοπίου και του περιβάλλοντα χώρου, ώστε να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη.

 • Ανέσεις και εγκαταστάσεις

  Προβολή της πισίνας, του σπα, του γυμναστηρίου, του εστιατορίου και άλλων ανέσεων που κάνουν το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίζει.

 • Φωτογραφία τροφίμων και ποτών

  Παρουσίαση των γαστρονομικών σας προσφορών με δελεαστικό τρόπο, εμπνέοντας τους πιθανούς επισκέπτες να απολαύσουν τις δημιουργίες σας.

 • Τα οφέλη της επαγγελματικής φωτογράφηση ξενοδοχείου

  Η επένδυση σε επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείου ή άλλων χώρων φιλοξενίας προσφέρει τεράστια οφέλη. Τα σημαντικότερα εξ αυτών είναι:

  Εξαιρετική πρώτη εντύπωση

  Το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών που ενδιαφέρετε για κράτηση δωματίου σε ένα ξενοδοχείο, αναζητά εικόνες στο διαδίκτυο. Επιλέγοντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες φωτογράφισης ξενοδοχείων που σας προσφέρει η έμπειρη φωτογράφος της Delian, διασφαλίζετε ότι οι επισκέπτες σας θα αντικρίσουν εικόνες που θα τους εντυπωσιάσουν και θα τους πείσουν να προβούν σε μία κράτηση.

  Μεταφορά ποιότητας και αξίας

  Οι επαγγελματικές φωτογραφίες μεταδίδουν την αίσθηση της υψηλής ποιότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια από μεριά του ξενοδοχείου. Βλέποντα επαγγελματικές φωτογραφίες ενός ξενοδοχείου, ο εκάστοτε επισκέπτης νιώθει σίγουρος ότι η επιλογή του θα συνοδεύεται από τις μεγαλύτερες ανέσεις.

  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

  Σε μια κορεσμένη αγορά στον χώρο της φιλοξενίας, οι οπτικά εντυπωσιακές φωτογραφίες αναδεικνύουν το ξενοδοχείο σας και σας βοηθούν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Κάτι που φυσικά θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπών.

  Αύξηση των κρατήσεων

  Οι εντυπωσιακές και επαγγελματίες φωτογραφίες ενός ξενοδοχείου ή γενικά ενός χώρου εστίασης, εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά, οδηγώντας σε υψηλότερα ποσοστά μετατροπής και αυξημένες κρατήσεις.

  Ενισχυμένη διαδικτυακή παρουσία

  Η φωτογράφιση ξενοδοχείων προσελκύει την προσοχή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (social media), στις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και στις διάφορες καταχωρίσεις της επιχείρησής σας, οδηγώντας σε μια ενισχυμένη διαδικτυακή παρουσία και οργανική δέσμευση.

  Ανάδειξη της μοναδικότητας

  Το ξενοδοχείο σας έχει τη δική του μοναδική γοητεία και ομορφιά. Με μια επαγγελματική φωτογράφιση μπορούμε να προβάλλουμε τις μοναδικές ομορφιές των χώρων σας και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρων των δυνητικών σας πελατών.

  Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη φωτογράφιση ξενοδοχείων

  Έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία της επαγγελματικής φωτογράφισης; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, οι οποίες μπορεί να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

  • Πόσο κοστίζει η επαγγελματική φωτογράφηση ξενοδοχείων;

   Το κόστος φωτογράφισης ξενοδοχείων μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες όπως η τοποθεσία, η διάρκεια της φωτογράφισης και ο αριθμός των τελικών φωτογραφιών που απαιτούνται. Προκειμένου να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μια αναλυτική προσφορά, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • Τι πρέπει να λάβω υπόψη μου πριν από μια φωτογράφιση ξενοδοχείου;

   Αυτό που θα πρέπει να σχεδιάσετε εκ των προτέρων είναι οι χώροι τους οποίους θέλετε να αναδείξετε περισσότερο, όπως τα δωμάτια, οι παροχές και ο εξωτερικός χώρος. Η φωτογράφος μας θα σας καθοδηγήσει και θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες συμβουλές ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα.
   Αφού προχωρήσουμε σε φωτογράφιση, θα πρέπει να φροντίσετε ώστε οι συμφωνημένοι χώροι να είναι αψεγάδιαστοι, εκείνη την ημέρα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • Τι εξοπλισμό χρησιμοποιεί η φωτογράφος ξενοδοχείων της Delian;

   Η επαγγελματίας φωτογράφος μας χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών, φωτογραφική μηχανή, σε συνδυασμό με διάφορους φακούς, τρίποδα και εξοπλισμό φωτισμού. Αυτό της επιτρέπει να πραγματοποιήσει άριστες λήψεις φωτογραφιών τόσο των εσωτερικών όσο και εξωτερικών χώρων.

  • Οι φωτογραφίες μου θα επεξεργαστούν πριν τις παραλάβω;

   Ναι. Μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης όλων των χώρων του ξενοδοχείου σας, θα φροντίσουμε για την άριστη επεξεργασία των φωτογραφιών ώστε να εξασφαλίσουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η επεξεργασία αυτή περιλαμβάνει τη διόρθωση χρωμάτων, ρετουσάρισμα και βελτιστοποίηση των εικόνων για διάφορες πλατφόρμες.

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις εικόνες τόσο στην ιστοσελίδα μου όσο και σε άλλες πλατφόρμες;

   Φυσικά. Οι φωτογραφίες του ξενοδοχείου σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε. Είτε θέλετε να τις ενσωματώσετε στην κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείων, είτε να τις χρησιμοποιήσετε ως πολυμέσα σε μια προωθητική ενέργεια, οι φωτογραφίες άριστης ποιότητας που θα λάβετε από εμάς είναι σίγουρο πως θα σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο.