Digital Marketing Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες digital marketing αποτελούν το μυστικό πίσω από κάθε επιτυχημένη online επιχείρηση. Στην Delian Digital Agency προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν την εταιρεία σας να αξιοποιήσει την τεράστια δύναμη του διαδικτύου.

Digital Marketing Υπηρεσίες

Ο σχεδιασμός μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής digital marketing αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία, αφού θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας και ταυτόχρονα να συνδεθείτε αποτελεσματικά με το κοινό σας. Σε μια εποχή όπου η διαδικτυακή παρουσία καθορίζει την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητα μιας επιχείρησης, η υιοθέτηση του ψηφιακού μάρκετινγκ δεν αποτελεί απλώς μια επιλογή αλλά μια απαραίτητη διαδικασία για την ανάπτυξή της.

Τι είναι το Digital Marketing;

Τι είναι το Digital Marketing;

Εάν αναρωτιέστε τι είναι το digital marketing, στην ουσία πρόκειται για μια μορφή προώθησης η οποία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών ενεργειών και τεχνικών. Στόχος του είναι η ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας μιας επιχείρησης, η προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών της καθώς και η εξασφάλιση υψηλών οργανικών κατατάξεων στις μηχανές αναζήτησης. Αξιοποιώντας μια σειρά από εργαλεία και στρατηγικές, η συγκεκριμένη μορφή online marketing αποσκοπεί στην εδραίωση μιας επωνυμίας στο διαδίκτυο, στην στόχευση του κατάλληλου κοινού και φυσικά στην μεγιστοποίηση των μετατροπών (πωλήσεις – κέρδη).

Δημοφιλέστερες κατηγορίες ψηφιακού μάρκετινγκ

Οι υπηρεσίες digital marketing μπορεί να περιλαμβάνουν διάφορα μέσα στόχευσης.

Digital Marketing Υπηρεσίες - Η Μεθοδολογία
Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες ψηφιακού μάρκετινγκ είναι:
 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

  Πρόκειται για ένα σύνολο βελτιστοποιήσεων του περιεχομένου και της δομής μιας ιστοσελίδας, ώστε να εξασφαλίσει υψηλότερες κατατάξεις στην Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες στρατηγικές digital marketing ένεκα του ότι παρέχει συνεχόμενη ροή νέων επισκεπτών – πελατών.

 • Πληρωμένες διαφημίσεις (Paid Ads)

  Οι πληρωμένες διαφημίσεις που υλοποιούνται κυρίως μέσω της πλατφόρμας Google Ads, επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εμφανίζουν διαφημίσεις σε χρήστες που αναζητούν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι η χρέωση για τα paid ads γίνεται με βάση τα κλικ που δέχεται η εκάστοτε διαφημιστική καμπάνια.

 • Στρατηγική περιεχομένου (Content Marketing)

  Η συγγραφή υψηλής ποιότητας και ελκυστικών κειμένων αποτελεί μια εγγυημένη στρατηγική, η οποία θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους ενδιαφερόμενους επισκέπτες και να τους μετατρέψετε σε πελάτες. Η κειμενογραφία, αποτελεί μάλιστα και ένα βασικό μέρος μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής SEO.

 • Μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing)

  Αξιοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, TikTok κλπ), η επιχείρησή σας μπορεί να οικοδομήσει μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, να ενισχύσει τη θετική της φήμη και να αλληλεπιδράσει με το κοινό. Δημιουργώντας έτσι ένα αίσθημα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης, που θα οδηγήσει σε διεύρυνση του πελατολογίου σας.

 • Γιατί χρειάζονται οι υπηρεσίες digital marketing;

  Το ψηφιακό marketing θα πρέπει να αποτελεί ένα βασικό μέρος στη συνολική στρατηγική των επιχειρήσεων. Άλλωστε, η στροφή των καταναλωτών στο διαδίκτυο έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Μια επιχείρηση που θέλει να καταστεί ανταγωνιστική στον κλάδο της και να προσαρμοστεί στις νέες καταναλωτικές συμπεριφορές, θα πρέπει να αξιοποιήσει όλα τα μέσα που επιβεβαιωμένα θα συμβάλουν στην επιτυχία της. Άλλωστε, οι υπηρεσίες digital marketing προσφέρουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, με βασικότερα τα κάτωθι:

  Ευρύτερη στόχευση κοινού

  Το ψηφιακό μάρκετινγκ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν ένα παγκόσμιο κοινό με ελάχιστους πόρους. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του διαδικτύου είναι ότι καταρρίπτει τους γεωγραφικούς περιορισμούς, επιτρέποντάς σας να στοχεύσετε το κοινό σας, όπου και αν βρίσκεται.

  Στοχευμένο μάρκετινγκ

  Μέσω μιας στρατηγικής προσέγγισης που βασίζεται σε απτά δεδομένα, οι επιχειρήσεις μπορούν να στοχεύουν τις προωθητικές τους ενέργειες σε συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία. Αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα να προσελκύσουν δυνητικούς πελάτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους.

  Αξιόπιστη επένδυση

  Επενδύοντας στις βασικές πτυχές του digital marketing έχετε τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε την στόχευση του κοινού σας με αρκετά χαμηλό κόστος. Συγκριτικά μάλιστα με τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης, το ψηφιακό μάρκετινγκ αποτελεί εγγυημένα την πιο αποδοτική επένδυση.

  Ανάλυση σε πραγματικό χρόνο

  Τα αποτελέσματα του online marketing είναι μετρήσιμα μέσα από διάφορα στατιστικά εργαλεία. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόζετε την εκάστοτε στρατηγική, βάση πραγματικών δεδομένων και σε πραγματικό χρόνο. Με λίγα λόγια, μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή ποιες στρατηγικές digital marketing αποδίδουν και ποιες όχι, αναπροσαρμόζοντας τις ενέργειες και τον προϋπολογισμό σας.

  Συχνές ερωτήσεις για το online marketing

  Έχετε απορίες σχετικά με τοonline marketing; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, οι οποίες μπορεί να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

  • Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δείτε αποτελέσματα από τις υπηρεσίες digital marketing;

   Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σας, τη στρατηγική που θα εφαρμοστεί και τον ανταγωνισμό στον κλάδο που δραστηριοποιήστε. Κάποιες στρατηγικές μπορεί να αρχίσουν να αποδίδουν από τις πρώτες κιόλας ημέρες, ενώ άλλες απαιτούν περισσότερο χρόνο.

  • Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τα αποτελέσματα της εκάστοτε στρατηγικής;

   Οι βασικοί δείκτες απόδοσης (KPI), όπως η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, τα ποσοστά μετατροπής, ο αριθμός των κλικ και η αλληλεπίδραση του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορούν να σας παρέχουν μια αναλυτική εικόνα για τα αποτελέσματα της στρατηγικής digital marketing που αξιοποιεί η επιχείρησή σας.

  • Ποιο είναι το κόστος του digital marketing;

   Δεν υπάρχει σταθερή απάντηση που να καλύπτει το συγκεκριμένο ερώτημα. Το κόστος για τις υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως τα βασικά στοιχεία της επιχείρησής σας, τα μέσα που θα πρέπει να αξιοποιηθούν, τους στόχους σας και φυσικά τον προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε. Εάν σας ενδιαφέρει μια αναλυτική προσφορά για τις υπηρεσίες digital marketing που σας προσφέρει η Delian, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.