Delian Digital Agency - Εταιρεια Digital MArketing

Σχετικά με τη Delian Digital Agency

Delian Digital Agency | Εταιρεία Digital Marketing

Η Delian Digital Agency αποτελεί μια ειλικρινή, αφοσιωμένη και παθιασμένη ομάδα που θέτει τους στόχους σας σε προτεραιότητα. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια απλή εταιρεία digital marketing, αφού βασικός μας στόχος είναι να αποτελέσουμε έναν στρατηγικός ας συνεργάτη που θα συμβάλει δραστικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Είμαστε δίπλα σας προκειμένου να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν στην εδραίωση της επωνυμίας στο διαδίκτυο και θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη σας. Με γνώμονα την εξασφάλιση ουσιαστικών αποτελεσμάτων, αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία μας με απόλυτο επαγγελματισμό.

Οι Υπηρεσίες μας

Η ομάδα της Delian Digital Agency

Πίσω από κάθε επιτυχημένη εταιρεία digital marketing, βρίσκεται μια αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα. Στην περίπτωση της Delian Digital Marketing, το όραμα γεννήθηκε από το κοινό πάθος του Βασίλη και της Πόπης. Δύο άτομα που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κάθε επιχειρηματική πρόκληση, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες digital marketing, κατασκευής ιστοσελίδων, φωτογράφισης και δημιουργίας περιεχομένου.

Το marketing της επιχείρησής σας δε χρειάζεται να είναι περίπλοκο, ούτε όμως και τυποποιημένο. Με απλά λόγια, το αποτελεσματικό ψηφιακό marketing είναι ο τρόπος επικοινωνίας του σωστού μηνύματος, στο σωστό κοινό, την κατάλληλη στιγμή. Κάτι που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από έμπειρους επαγγελματίες.

Είστε έτοιμοι να εμπιστευτείτε την ομάδα της Delian και να κάνετε το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας;

ιδρυτεσ
 • Βασίλης Γρυπάρης

  Digital Marketing Expert

  Ιδρυτής της Delian Digital Agency και ο βασικός υπεύθυνος πίσω από κάθε ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Με πολυετή εμπειρία, άριστες γνώσεις marketing και πάθος για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, ο Βασίλης είναι ο ειδικός που αναζητάτε για την επιχείρησή σας. Η διορατικότητα και η τεχνογνωσία του διασφαλίζουν ότι οι εκστρατείες των πελατών μας όχι μόνο θα καλύψουν τις ανάγκες τους, αλλά θα ξεπεράσουν προσδοκίες τους.

  Vasilis - Delian Digital Agency
 • Πόπη Βαρώνου

  Photographer - Content Creator

  Συνιδρυτής της Delian Digital Agency με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία περιεχομένου. Ως επαγγελματίας φωτογράφος, η Πόπη έχει την ικανότητα να αποτυπώνει ολόκληρη της φιλοσοφία ενός brand στο φακό. Με πολυάριθμες επιτυχημένες φωτογραφίσεις ξενοδοχείων και εστιατορίων, η Πόπη έχει καταφέρει να μετατρέψει τις ιδέες πολλών επιχειρήσεων σε συναρπαστικές εικόνες. 

  Poppy - Delian Digital Agency
 • συνεργατεσ
 • Γιάννης Φ.

  Web Designer

  Πίσω από κάθε καλαίσθητη ιστοσελίδα που υλοποιεί η Delian Digital Agency, κρύβεται ο Γιάννης. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξασφάλιση μια άριστης εμπειρίας χρήστη, ο Γιάννης καταφέρνει να σχεδιάσει ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με τη δημιουργικότητα και την σύγχρονη τεχνογνωσία, ο Γιάννης θα βοηθήσει να εδραιώσετε μια άριστη διαδικτυακή παρουσία.

 • Μαρίνος Τ.

  Graphic Designer

  Ο Μαρίνος είναι η καλλιτεχνική ιδιοφυΐα πίσω από τον σχεδιασμό των εταιρικών ταυτοτήτων και του branding. Με έφεση στη δημιουργία εντυπωσιακών γραφικών και πάθος για τα πρωτότυπα σχέδια, σχεδιάζει λύσεις που αφήνουν μια άριστη εντύπωση. Με λίγα λόγια, ο Μαρίνος ξέρει πώς να οπτικοποιεί μία ιδέα με το καλύτερο τρόπο αναβαθμίζοντας έτσι, τα brands των πελατών μας.

 • Παναγιώτης N. 

  Copywriter

  Πίσω από τις λέξεις, κρύβεται ο Παναγιώτης. Ένας copywriter με περισσότερα από 8 χρόνια εμπειρίας στη συγγραφή κειμένων, ο οποίος μετατρέπει τις ιδέες σας σε συναρπαστικές αφηγήσεις. Η δημιουργία βελτιστοποιημένων κειμένων για ιστοσελίδες, blogs και διαφημιστικές καμπάνιες, θα φροντίσουν να μεταδώσουν τα επιθυμητά μηνύματα της εταιρείας σας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απήχηση στο κοινό σας.

 • Η Αποστολη μας

  Η αποστολή μας είναι ξεκάθαρη! Να δώσουμε τη δυνατότητα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, να επιτύχουν στο συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο. Αυτό το επιτυγχάνουμε με τη δημιουργία ολοκληρωμένων στρατηγικών, οι οποίες βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα. Είτε επιθυμείτε να ενισχύσετε την διαδικτυακή σας παρουσία, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας ή να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τη λύση.

  Γιατί να επιλέξετε τη Delian Digital Agency;

  Η Delian Digital Agency αποτελεί μια καινοτόμο εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ με πολυάριθμες συνεργασίες και επιτυχημένα έργα. 

  Δείτε τα έργα της Delian
  • Εμπειρία

   Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους digital marketing experts που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο τους. Παραμένουμε μπροστά από τις τάσεις του κλάδου και τις τεχνολογικές εξελίξεις, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι στρατηγικές σας είναι πάντα στην αιχμή του δόρατος.

  • Προσαρμοσμένες λύσεις

   Μια στρατηγική προσέγγιση δεν ταιριάζει σε όλες τις επιχειρήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που στη Delian Digital Agency προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να ανταποκρίνονται στους συγκεκριμένους στόχους και τον προϋπολογισμό σας. Εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας.

  • Διαφάνεια

   Πιστεύουμε στην ανοιχτή επικοινωνία και την πλήρη διαφάνεια. Σε κάθε βήμα που υλοποιούμε θα σας παρέχουμε μια λεπτομερή ανάλυση των ενεργειών μας καθώς και το λόγο που προβαίνουμε σε αυτές.

  • Αποτελεσματικότητα

   Στη Delian Digital Agency δεν αρκούμαστε απλώς στο να κάνουμε τη δουλειά μας. Eίμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα που θα συμβάλουν την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και στην αύξηση των εσόδων της.