Φωτογράφιση Εστιατορίων

Η επαγγελματική φωτογράφιση εστιατορίων θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα δυνατά σημεία της επιχείρησής σας, ενισχύοντας την αξιοπιστία της και προσελκύοντας νέους πελάτες.

Φωτογράφιση Εστιατορίων
Φωτογράφιση Εστιατορίων - Γιατί χρειάζεται;

Γιατί χρειάζεται το εστιατόριο μου επαγγελματική φωτογράφιση;

Στον τομέα της εστίασης, η παρουσίαση των πιάτων και του χώρου της επιχείρησής σας είναι εξίσου σημαντική με την γεύση των φαγητών που προσφέρετε. Με μια επαγγελματική φωτογράφιση εστιατορίου μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα ισχυρό εργαλείο, το οποίο θα δελεάσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που κάθε ολοκληρωμένη καμπάνια digital marketing αξιοποιεί την τεράστια δύναμη της φωτογραφίας.

Τι περιλαμβάνει η επαγγελματική φωτογράφιση εστιατορίου;

Η φωτογράφιση εστιατορίων δεν περιορίζεται μόνο στην φωτογράφιση πιάτων. Η επαγγελματίας φωτογράφος της Delian Digital Marketing θα φροντίσει να αποτυπώσει στον φακό όλα τα στοιχεία της επιχείρησής σας, τα οποία θα ενισχύσουν τη διαδικτυακή της παρουσία και θα συμβάλουν στην αύξηση του πελατολογίου σας. Αξιοποιώντας ένα σύνολο γνώσεων και τεχνικών, η επαγγελματική φωτογράφιση εστιατορίου περιλαμβάνει:

Φωτογράφιση Εστιατορίων - Τι περιλαμβάνει
Μερικά από τα βασικότερα στοιχεία που περιλαμβάνει η φωτογράφιση εστιατορίων είναι:
 • Φωτογράφιση πιάτων εστιατορίου – Φωτογράφιση μενού

  Ένα από τα βασικότερα στοιχεία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης είναι η αποτύπωση των μαγειρικών δημιουργιών σας, με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Η φωτογράφιση πιάτων ενός εστιατορίου έχει την ικανότητα να αναδείξει τις γεύσεις τους, καθιστώντας τα σχεδόν ακαταμάχητα για τους πελάτες σας.

 • Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων

  Η εμπειρία μας στις φωτογραφίσεις εστιατορίων θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τη γοητεία της ατμόσφαιρας και της διαρρύθμισης του χώρου σας. Αντιμετωπίζοντας κάθε φωτογράφιση με διαφορετική προσέγγιση, η φωτογράφος μας θα προβεί σε επαγγελματικές λήψεις, ώστε να δημιουργήσει εικόνες που ξεπερνούν την απλή απεικόνιση και προκαλούν συναισθήματα.

 • Φωτογράφιση εξωτερικών χώρων

  Μια επαγγελματική φωτογράφιση εστιατορίου δεν γίνεται να περιοριστεί μόνο στους εσωτερικούς χώρους. Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει έναν γοητευτικό εξωτερικό χώρο, όπως μια βεράντα, έναν κήπο ή κάποιον όμορφο και ζεστό υπαίθριο χώρο, η όμορφη παρουσίασή του θα συμβάλει στην δημιουργία μιας εξαιρετικής εντύπωσης προς τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

 • Φωτογράφιση ποτών και κοκτέιλ

  Η φωτογράφιση ποτών και κοκτέιλ αποτελεί μια εγγυημένη στρατηγική στην προσέλκυση νέων πελατών. Είτε πρόκειται για τις μοναδικές αποχρώσεις μιας μπύρας, είτε για τα περίπλοκα στρώματα ενός κοκτέιλ, οι επαγγελματικές φωτογραφίες αναδεικνύουν τη γοητεία των ποτών που προσφέρετε, δελεάζοντας το κοινό σας να απολαύσει κάθε γουλιά στον χώρο του εστιατορίου σας.

 • Τα οφέλη της επαγγελματικής φωτογράφησης εστιατορίων

  Επενδύοντας στην επαγγελματική φωτογράφιση εστιατορίου ή άλλων χώρων εστίασης, εξασφαλίζετε τεράστια οφέλη. Μερικά από αυτά είναι:

  Εξαιρετική πρώτη εντύπωση

  Ο κόσμος που ενδιαφέρετε να πραγματοποιήσει μια κράτηση σε ένα εστιατόριο, συνήθως αναζητάει για φωτογραφικό υλικό στο διαδίκτυο ή τα κοινωνικά δίκτυα. Επιλέγοντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες φωτογράφισης που σας προσφέρουμε, διασφαλίζει ότι το κοινό σας θα αντικρίσει εντυπωσιακές εικόνες που θα το πείσουν να επισκεφθεί το χώρο σας.

  Ενισχυμένη διαδικτυακή παρουσία

  Η φωτογράφιση εστιατορίου προσελκύει την προσοχή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (social media), στις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και στις διάφορες καταχωρίσεις της επιχείρησής σας, οδηγώντας σε μια ενισχυμένη διαδικτυακή παρουσία και οργανική δέσμευση.

  Αναβάθμιση του μενού

  Η φωτογράφιση πιάτων μπορεί να αναβαθμίσει σημαντικά το μενού σας, καθοδηγώντας τις επιλογές των πελατών και ενθαρρύνοντας τους να εξερευνήσουν ένα ευρύτερο φάσμα γαστρονομικών επιλογών.

  Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη

  Οι φωτογραφίες υψηλής ποιότητας αποπνέουν επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης στους δυνητικούς πελάτες, διαβεβαιώνοντάς τους για την ποιότητα που μπορούν να περιμένουν από το εστιατόριο σας.

  Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη φωτογράφηση εστιατορίων

  Έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία της επαγγελματικής φωτογράφισης; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, οι οποίες μπορεί να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου για να βγάλω μόνος μου τις φωτογραφίες;

   Ενώ τα smartphones έχουν βελτιώσει τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής τους, μια επαγγελματική φωτογράφιση απαιτεί συχνά εξοπλισμό υψηλότερων προδιαγραφών και εξειδικευμένες πρακτικές.

  • Πόσο διαρκεί μια φωτογράφιση εστιατορίου;

   Η διάρκεια ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του εστιατορίου, τον αριθμό των πιάτων που πρέπει να φωτογραφηθούν και την πολυπλοκότητα των λήψεων.

  • Που μπορώ να χρησιμοποιήσω τις φωτογραφίες;

   Οι φωτογραφίες που θα λάβετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε τρόπο εσείς θεωρείτε καλύτερο. Η καταχώρηση του φωτογραφικού υλικού αποτελεί θα λέγαμε μια αναγκαιότητα κατά την κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίων. Ωστόσο, οι φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα κοινωνικά δίκτυα ή σε διάφορα έντυπα μέσα (διαφημιστικά φυλλάδια, κατάλογοι – μενού κλπ).

  • Οι φωτογραφίες μου θα επεξεργαστούν πριν τις παραλάβω;

   Όλες οι φωτογραφίες που θα τραβηχτούν από το εστιατόριο σας θα υποστούν μια εξειδικευμένη επεξεργασία. Η επεξεργασία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την ενίσχυση τις αντίθεσης και των χρωμάτων, την προσαρμογή της φωτεινότητας, τη βελτίωση της ευκρίνειας κλπ. Το σίγουρο είναι ότι οι τελικές φωτογραφίες που θα παραλάβετε θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.