Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Στη Delian Digital Agency, κάθε κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου που αναλαμβάνουμε έχει ως επίκεντρο τη δημιουργία μιας καθηλωτικής ψηφιακής εμπειρίας. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, ο σχεδιασμός ιστοσελίδας ξενοδοχείου που εφαρμόζουμε, ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα και όλες τις σύγχρονες λειτουργίες, διασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα σας όχι μόνο θα προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους, αλλά θα τους μετατρέψει και σε πελάτες της επιχείρησής σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Η ομάδας μας αποτελείται από εξειδικευμένους business consultants και marketers με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας. Στόχος μας δεν είναι απλώς να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας, αλλά να εξασφαλίσουμε ένα καινοτόμο αποτέλεσμα το οποίο θα προσφέρει στους πελάτες σας έναν μαγευτικό διαδικτυακό προορισμό, αντάξιο των υπηρεσιών που προσφέρετε.

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου - Γιατί είναι απαραίτητη;

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου - Γιατί είναι απαραίτητη;

Στον ταχέως εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό κλάδο της φιλοξενίας, η σημασία της κατασκευής ιστοσελίδων ξενοδοχείων δεν γίνεται να παραβλεφθεί. Μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα ξενοδοχείου έχει την ικανότητα να προσφέρει μια συναρπαστική πρώτη εντύπωση στους πιθανούς επισκέπτες.

Στην πραγματικότητα, οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων δεν αποτελούν απλώς μια διαδικτυακή παρουσία, αλλά έναν ολοκληρωμένο εικονικό χώρο ο οποίος προβάλλει τις ανέσεις του καταλύματος, αναδεικνύει την αισθητική γοητεία του και απλοποιεί τη διαδικασία κράτησης, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την αίσθηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μεταξύ των επισκεπτών.

Σε μια εποχή όπου η διαδικτυακή αλληλεπίδραση προηγείται της φυσικής επίσκεψης, μια σύγχρονη ιστοσελίδα δεν είναι απλώς απαραίτητη, αλλά μια επιτακτική ανάγκη για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των ταξιδιωτών.

Τι περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο;

Στόχος ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού ιστοσελίδας για ξενοδοχείο είναι η εξασφάλιση σταθερών πελατειακών σχέσεων. Η πρώτη εικόνα σίγουρα συμβάλει δραστικά στον συγκεκριμένο στόχο, ωστόσο από μόνη της δεν είναι αρκετή για να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ομάδα της Delian Digital Agency ειδικεύεται στην προβολή και προώθηση τουριστικών επιχειρήσεων, με τρόπο που θα μεγιστοποιήσει τις κρατήσεις των δωματίων σας. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, αξιοποιούμε ένα σύνολο καινοτόμων και σύγχρονων λύσεων, με βασικότερες τις κάτωθι:

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου - Τι περιλαμβάνει
Μερικά από τα βασικότερα στοιχεία που περιλαμβάνει η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου είναι:
 • Στρατηγική digital marketing για ξενοδοχεία

  Σκοπός μίας ιστοσελίδας δεν είναι απλά και μόνο η παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να μελετήσετε το κοινό σας, να συντονίσετε τις δράσεις του digital marketing καθώς να προβάλετε με τον βέλτιστο τρόπο τις αξίες σας.
  Συνεπώς, η κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο σας θα πρέπει να επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των στόχων της εταιρείας σας, ενώ ταυτόχρονα να ικανοποιεί τις ανάγκες του κοινού σας. Για να το επιτύχουμε αυτό, αξιοποιούμε σύγχρονες λειτουργίες όπως υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, ενσωμάτωση της μηχανής κρατήσεων, φόρμες επικοινωνίας καθώς και διάφορα εργαλεία που απαιτούν οι ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

 • Έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού

  Η ιστοσελίδα σας, όπως άλλωστε και το ξενοδοχείο σας, θα πρέπει να κερδίσει τους ενδιαφερόμενους έναντι των ανταγωνιστών σας. Αυτός είναι και ο λόγος που η έμπειρη ομάδα επαγγελματικών της Delian θα προβεί σε μια λεπτομερή έρευνα και ανάλυση της συμπεριφοράς των επισκεπτών σας, των προτιμήσεών τους καθώς και των ανταγωνιστών σας, προκειμένου να υλοποιήσει μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στρατηγική.

 • Βέλτιστη εμπειρία επισκεπτών

  Κύριος γνώμονας σε κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου που αναλαμβάνουμε είναι η εμπειρία των επισκεπτών της. Εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις του κοινού σας, δημιουργούμε μια καλαίσθητη και πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα που διευκολύνει τους επισκέπτες της να ενημερωθούν για τις απαραίτητες πληροφορίες και να πραγματοποιήσουν μια κράτηση.

 • Βελτιστοποίηση SEO

  Ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους για να προσελκύσετε νέους ενδιαφερόμενους επισκέπτες είναι φυσικά η προβολή του ξενοδοχείου σας στις πρώτες θέσεις της Google. Το αποδεδειγμένο ιστορικό μας αποτελεί την απόδειξη των δεξιοτήτων μας να ανυψώνουμε τις επιχειρήσεις στον κλάδο της φιλοξενίας, διασφαλίζοντας νέους, οργανικούς επισκέπτες.

 • Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων

  Η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Στην Delian Digital Marketing ακολουθούμε μια εγγυημένη στρατηγική προσέγγιση, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργούμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτελέσματα. Αναλυτικότερα, τα στάδια που ακολουθούμε σε κάθε έργο μας είναι:
  • Βημα 1

   Discovery

   Στο στάδιο του Discovery, γίνεται η γνωριμία με το πελάτη και επικεντρωνόμαστε στην ανάλυση των αναγκών και των προτεραιοτήτων του σχετικά με το project. Κατανοώντας την επιχειρηματική δραστηριότητα, τους στόχους και το κοινό του εκάστοτε επαγγελματία, η Delian μπορεί να διασφαλίσει ότι οι ιστοσελίδες που δημιουργεί ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της και τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω του digital marketing.

   Επιπροσθέτως, η ομάδα μας θα φροντίσει να πραγματοποιήσει και μια ενδελεχή έρευνα του ανταγωνισμού σας, ώστε με την κατάλληλη στόχευση λέξεων κλειδιών και δημιουργίας περιεχομένου, να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Τέλος, θα σας ζητηθεί η αποστολή ολόκληρου του διαθέσιμου υλικού, όπως το λογότυπο της εταιρείας σας, τα κείμενα και τις φωτογραφίες που θα στελεχώσουν την ιστοσελίδα καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θέλετε να εντάξετε σε αυτή.

  • Βημα 2

   Wireframe

   Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο του Discovery, ακολουθεί το Wireframe. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός προσχεδίου το οποίο θα περιλαμβάνει τη βασική δομή της ιστοσελίδα σας. Ειδικότερα, η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει ένα απλό ασπρόμαυρο «αρχιτεκτονικό σχέδιο» με τη δομή των σελίδων, χωρίς χρώματα, γραμματοσειρές ή περιεχόμενο. Ένα κρίσιμο στάδιο, καθώς το wireframe θα επηρεάσει τη συνολική διάταξη της ιστοσελίδα σας και κατά συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα.

  • Βημα 3

   UI Design

   Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου θα αποφασίσουμε από κοινού τη γενικότερη εικόνα της ιστοσελίδας και θα συμπεριλάβουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία από πλευράς περιεχομένου που θα ενσωματωθεί. Σκοπός είναι να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα με τρόπο ώστε να ξεχωρίζει για την αισθητική της και ταυτόχρονα να αντιπροσωπεύει πλήρως την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας. Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της εκάστοτε κατασκευής ιστοσελίδας, η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει ένα σετ σχεδίων για τις ισχυρότερες σελίδες, καθώς και έναν στιλιστικό οδηγό (Style Guide) ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία που θα απαρτίσουν την ιστοσελίδα.

  • Βημα 4

   Συγγραφή περιεχομένου

   Η συγγραφή περιεχομένου αποτελεί ένα απαραίτητο στοιχείο για κάθε ιστοσελίδα. Στο στάδιο αυτό, οι εξειδικευμένοι μας κειμενογράφοι θα αναλάβουν την συγγραφή των κειμένων της ιστοσελίδας, βάσει της έρευνας αγοράς και λέξεων κλειδιών που πραγματοποιήθηκε κατά το στάδιο του Discovery.

   Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, το οποίο θα είναι ευανάγνωστο, επεξηγηματικό και θα προσελκύει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Παράλληλα, μέσω της κειμενογραφίας, θα στοχεύσουμε και υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης, αφού όλα τα κείμενα θα είναι βελτιστοποιημένα για το SEO.

  • Βημα 5

   Ανάπτυξη της Ιστοσελίδας

   Η ανάπτυξης τις ιστοσελίδας σας αποτελεί και το τελικό στάδιο. Έχοντας συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα προηγούμενα στάδια, η ομάδα μας θα προχωρήσει στην τελική κατασκευή ιστοσελίδας, η οποία θα πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές.

  • Βημα 6

   Τεχνική Υποστήριξη & Συντήρηση Ιστοσελίδας

   Όλες οι ιστοσελίδες χρειάζονται επαγγελματική διαχείριση για λόγους ασφαλείας και βέλτιστης απόδοσης. Αναλαμβάνουμε τη τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας και τη μηνιαία αναφορά εργασιών ώστε να γνωρίζετε τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

   Η συντήρηση ιστοσελίδας περιλαμβάνει μια πληθώρα ενεργειών, όπως μηνιαίες αναβαθμίσεις λογισμικού, βελτιστοποιήσεις στις εικόνες και τη συνολική ταχύτητα φόρτωσης, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας καθώς και 24ωρη παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας.

  Γιατί να επιλέξετε τη Delian στην κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία;

  Η εξειδικευμένη προσέγγιση που εφαρμόζουμε στις κατασκευές ιστοσελίδων για ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα καταλύματα, αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της επιχείρησής σας ώστε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τις κατάλληλες ευκαιρίες ανάπτυξης και να μεγιστοποιήσετε τον αριθμό κρατήσεων. Με τον τρόπο αυτό, εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε στο αντικείμενο δραστηριότητάς σας, επωφελούμενοι ταυτόχρονα από τα εξαιρετικά αποτελέσματα της διαδικτυακής σας παρουσίας.

  Η εμπειρία που προσφέρει μια κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου στους επισκέπτες της, αποτελεί βασικό παράγοντα στην μετατροπή τους σε πελάτες. Μια εύχρηστη και πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα ξενοδοχείου μπορεί να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες της θα αποκτήσουν την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενισχύοντας την πρόθεσή τους να πραγματοποιήσουν μία κράτηση. Με λίγα λόγια, στη Delian δεν δημιουργούμε απλώς ιστοσελίδες, αλλά μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία που θα ενισχύσει τη φήμη του ξενοδοχείου σας και θα προσελκύσει νέους επισκέπτες.

  Μας εμπιστευονται

  Ιστοσελίδα ξενοδοχείου – Τιμές και συχνές ερωτήσεις

  Έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις, οι οποίες μπορεί να απαντήσουν στα ερωτήματά σας.

  • Πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία;

   Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες όπως η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού, τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά, ο αριθμός των σελίδων και οι πρόσθετες υπηρεσίες. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

  • Η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου είναι custom ή βασίζεται σε κάποιο template;

   Προκειμένου να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μας πελάτη, προσφέρουμε εξατομικευμένο σχεδιασμό στις ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε. Στις ιστοσελίδες ξενοδοχείων, πέραν του custom design, παρέχουμε τη δυνατότητα και της επιλογής ενός έτοιμου template, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για ξενοδοχεία και θα σας προσφέρει μια πιο οικονομική επιλογή.

  • Η ιστοσελίδα μου θα είναι φιλική για κινητά τηλέφωνα;

   Όλες οι ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε σχεδιάζονται με τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν τη βέλτιστη εμπειρία τόσο σε κινητά τηλέφωνα όσο και οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

  • Μπορώ να ενσωματώσω σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (online booking system);

   Φυσικά. Ειδικευόμαστε στην ενσωμάτωση αξιόπιστων συστημάτων online κρατήσεων που επιτρέπουν στους επισκέπτες να κάνουν εύκολες και γρήγορες κρατήσεις στα δωμάτιά σας.

  • Θα μπορώ να διαχειριστώ την ιστοσελίδα μόνος μου;

   Η ιστοσελίδες που δημιουργούμε εξατομικεύονται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και αναπτύσσονται σε εύχρηστη πλατφόρμα ώστε να μπορείτε μόνοι σας να διαχειριστείτε το περιεχόμενο.