υπηρεσιεσ

Διαχείριση Social Media

Ένας ισχυρός τρόπος για να προσεγγίσετε νέους πελάτες.

Γιατί χρειάζομαι Social Media Marketing;

Το Social Media Marketing (SMM) αποτελεί πολύ περισσότερα από την δημιουργία περιεχομένου για τα κοινωνικά δίκτυα. Ένα αποτελεσματικό μάρκετινγκ στα κοινωνικά δίκτυα προϋποθέτει μεταξύ άλλων και την αλληλεπίδραση με το ενδιαφερόμενο κοινό (απάντηση σε μηνύματα και σχόλια) καθώς και την μελέτη ενός συνόλου δεδομένων που θα βοηθήσουν να αναπροσαρμόσετε την εκάστοτε προωθητική σας ενέργεια.

Η συγκεκριμένη μορφή digital marketing αποτελεί μία από τις πιο αποδοτικές στην σήμερον ημέρα. Άλλωστε, ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να ξοδεύουν αρκετές ώρες της ημέρας τους στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, σε έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, έχει αποδειχθεί ότι ένας καταναλωτής είναι ευκολότερο να αγοράσει ένα προϊόν που έχει δει στα social media.

Κατά συνέπεια, κάθε επιχείρηση που θέλει να καταστεί ανταγωνιστική στην διαδικτυακή αγορά, να προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις της, πρέπει να αξιοποιήσει την συγκεκριμένη στρατηγική. Ωστόσο κάτι τέτοιο προϋποθέτει αρκετό χρόνο, γνώσεις και κυρίως εμπειρία στο Social Media Marketing.

social media marketing

Tα Oφέλη του Marketing Κοινωνικών Δικτύων

Το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί μια αποτελεσματική στρατηγική προώθησης της επωνυμία σας στο ευρύ κοινό. Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια ολοκληρωμένη καμπάνια SMM έχετε την δυνατότητα να εξασφαλίσετε τεράστια οφέλη για την επιχείρησή σας. Ειδικότερα, μερικά από τα οφέλη αυτά είναι:

Αύξηση Αναγνωρισιμότητας

Τα Social Media αποτελούν έναν εγγυημένο και κυρίως οικονομικό τρόπο να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας. Χάρη στην άμεση αλληλεπίδραση με το ενδιαφερόμενο κοινό, έχετε την δυνατότητα να σχηματίσετε μια θετική φήμη γύρω από την επωνυμία σας.

Αύξηση Επισκεψιμότητας

Σίγουρα η προώθηση ιστοσελίδων με SEO αποτελεί έναν αξιόπιστο τρόπο για να εξασφαλίσετε συνεχή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Ωστόσο με το Social Media Marketing η επισκεψιμότητα μπορεί να αυξηθεί εκθετικά και χωρίς μεγάλο κόστος.

Υψηλότερο Ποσοστό Μετατροπών

Αναπτύσσοντας μια προσωπική επαφή με τους πελάτες σας, έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε το ποσοστό εκείνων που τελικά μετατρέπονται σε πελάτες. Άλλωστε, το καταναλωτικό κοινό προτιμάει επιχειρήσεις που είναι πιο προσιτές και μπορούν να αλληλεπιδράσουν μαζί τους.

Αναλυτικά Στατιστικά

Κάθε στρατηγική μάρκετινγκ στα κοινωνικά δίκτυα σας προσφέρει εργαλεία μέσω των οποίων μπορείτε να αναλύσετε όλα τα στατιστικά στοιχεία (επισκεψιμότητα, προβολές, αλληλεπιδράσεις κλπ). Έτσι, αξιοποιώντας τα δεδομένα αυτά μπορείτε να βελτιώσετε τις προωθητικές σας ενέργειες.

Χαμηλό Budget

Η προώθηση μιας επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα αποτελεί θα λέγαμε μια επιλογή internet marketing που απαιτεί το χαμηλότερο budget. Διαθέτοντας ένα σχετικά μικρό προϋπολογισμό, έχετε την δυνατότητα να προσεγγίσετε ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών

Μέσα από το Social Media Marketing έχετε την δυνατότητα να προσφέρετε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Μπορείτε να απαντάτε άμεσα στα μηνύματά τους, να λύνετε τις απορίες τους και φυσικά να τους προτείνετε τις λύσεις που χρειάζονται.