υπηρεσιεσ

Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO

Διεκδικήστε υψηλότερες κατατάξεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Τι είναι SEO;

Η προώθηση ιστοσελίδων με SEO αποτελεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική digital marketing η οποία βοηθά την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται σε υψηλότερες κατατάξεις στα αποτελέσματα της Google και των υπόλοιπων μηχανών αναζήτησης. Δίνοντας σας την ευκαιρία να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Με απλά λόγια το SEO (Search engine Optimization) είναι μια σειρά διαδικασιών που δρουν για την επιχείρησή σας, βοηθώντας τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο και την αξία της ιστοσελίδας σας. Σκοπός της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης είναι να αυξήσετε την προβολή σας στο κοινό-στόχο σας.

Στη Delian αναλαμβάνουμε τη προώθηση της Ιστοσελίδας σας με SEO σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές και προσαρμόζοντας την στρατηγική πάνω στις μοναδικές ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Ο σχεδιασμός του αφορά λοιπόν ένα σύνολο παραγόντων οι οποίοι χρησιμοποιούνται ώστε να δημιουργήσουν μια μοναδική εικόνα για την επιχείρησής σας, τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες σας. Μια εικόνα που θα σας διαφοροποιήσει και θα σας φέρει μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Στην Delian δημιουργούμε εταιρικές ταυτότητες με έμφαση στην αποτελεσματικότητα!

προωθηση ιστοσελιδων στη google

Τα Οφέλη του SEO

Τα οφέλη του SEO είναι τεράστια για μια επιχείρηση. Αποτελεί θα λέγαμε μια από τις καλύτερες μακροπρόθεσμες επενδύσεις για κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτου επαγγελματικού κλάδου. Μερικά από τα βασικότερα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει το Search Engine Optimization είναι:

Υψηλότερες Κατατάξεις

Ο βασικότερος στόχος του SEO είναι η υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας για τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Με αυτό το τρόπο διευκολύνετε τους υποψήφιους πελάτες να σας βρουν όταν αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχετε.

Αύξηση Επισκεψιμότητας

Η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλή κατάταξη στην Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Όσο πιο ψηλά βρίσκεστε στα αποτελέσματα, τόσο περισσότερος κόσμος θα επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.

Ανταγωνιστικότητα

Το SEO σας βάζει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Σε δύο ιστοσελίδες που πωλούν το ίδιο προϊόν, αυτός με την υψηλότερη κατάταξη είναι πιο πιθανό να έχει περισσότερους πελάτες και πωλήσεις. Γιατί να μην είστε εσείς αυτοί;

Αξιοπιστία

Οι χρήστες του διαδικτύου εμπιστεύονται τις μηχανές αναζήτησης. Συνεπώς, κατέχοντας κορυφαίες θέσεις για τις λέξεις - κλειδιά που στοχεύετε και αναζητά ο εκάστοτε χρήστης, αυξάνεται η εμπιστοσύνη του απέναντι στην ιστοσελίδα και γενικά την επωνυμία σας.

Σταθερά Αποτελέσματα

To SEO - αντίθετα με τις πληρωμένες διαφημίσεις (PPC)- παράγει πιο σταθερά αποτελέσματα. Οι διαφημίσεις έχουν αποτέλεσμα μόνο όσο τροφοδοτούνται ενώ η υψηλή οργανική κατάταξη παραμένει.

Επιχειρηματικοί Στόχοι

Το σημαντικότερο στοιχείο μίας επιτυχημένης SEO στρατηγικής είναι οι στόχοι. Αν θέλουμε αποτελέσματα, οι στόχοι της SEO καμπάνιας θα πρέπει να συμβαδίζουν με τους επιχειρηματικούς.