Villa Konstantin – Σχεδιασμός ιστοσελίδας για ξενοδοχείο στη Μύκονο

χτιζουμε σχεσεις εμπιστοσυνης

Delian has definitely been an eye opener. This team has helped my business grow, has taught me what i have to look out for in order to keep improving and they are always easy to find when i need them. I can honestly say that this company offers everything a business needs in order to succeed on an island as competitive as Mykonos. Delian recreated our website, took charge of our social media, took all our professional pictures, helped us improve our branding and a lot more!!!

Sharon Graham

Πελάτης

Η Delian Digital Agency ανέλαβε τον σχεδιασμό ιστοσελίδας για ξενοδοχείο στην Μύκονο και συγκεκριμένα για το Villa Konstantin.

Η Villa Konstantin αποτελεί ένα οικείο και πανέμορφο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Μύκονο. Η θέση του στην πλαγιά του λόφου και η ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από την Παλιά Πόλη της Μυκόνου, αποτελούν βασικά κριτήρια για την επιλογή του. Επιπρόσθετα, οι ανέσεις του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την αίσθηση ενός ζεστού σπιτικού που προσφέρει, αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή διαμονής στη Μύκονο.

Η εταιρεία μας λοιπόν ανέλαβε την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου για το Villa Konstantin, με στόχο να αυξήσει τους επισκέπτες και τις διαδικτυακές κρατήσεις στα δωμάτιά του.

Έργο κατασκευής ιστοσελίδας ξενοδοχείου στη Μύκονο

Στον ανταγωνιστικό κλάδο της φιλοξενίας, ένα ξενοδοχείο που επιδιώκει να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό πρέπει να δημιουργήσει μια ελκυστική διαδικτυακή παρουσία και ταυτότητα. Ο σωστός σχεδιασμός ιστοσελίδα ξενοδοχείου συμβάλλει στην καλύτερη παρουσίαση των δωματίων, των ανέσεων και γενικά της εμπειρίας που προσφέρει σε έναν επισκέπτη.

Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό αυτό ρόλο μιας σύγχρονης ιστοσελίδας, το ξενοδοχείο Villa Konstantin στη Μύκονο επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να αναλάβουμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου. Έτσι, μέσω ενός προσεγμένου σχεδιασμού, ελκυστικού περιεχομένου και της διαισθητικής πλοήγησης, ξεκινήσαμε τη δημιουργία μιας ψηφιακής ταυτότητας που αντικατοπτρίζει τη ζεστασιά και τη φιλοξενία που μπορούν να περιμένουν οι επισκέπτες.

Δημιουργία ιστοσελίδας για ξενοδοχείο – Υπηρεσίες

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για ξενοδοχείο απαιτεί μια λεπτομερή προσέγγιση, ώστε να μπορέσει να αναδείξει τις υπηρεσίες του και ταυτόχρονα να ξεχωρίσει από τον ιδιαίτερα μεγάλο ανταγωνισμό. Έτσι, η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών μας δεν περιορίστηκε μόνο στην κατασκευή ιστοσελίδας, αλλά προέβη σε ένα σύνολο επιμέρους υπηρεσιών, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Logo redesign – Επανασχεδιασμός λογοτύπου

Αρχικά, ο γραφίστας της Delian ανέλαβε τον επανασχεδιασμό του λογοτύπου του ξενοδοχείου, ώστε να διασφαλιστεί ότι ευθυγραμμίζεται με την εταιρική ταυτότητά του και ότι αντιπροσωπεύει πλήρως τη φιλοσοφία του. Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο αποτελεί το βασικότερο στοιχείο του branding το οποίο έχει την ικανότητα να επηρεάζει θετικά τη φήμη μιας επωνυμίας.

Web Design & Development

  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας: Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο επικεντρώθηκε αρχικά στην υψηλή αισθητική και μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εμπειρίας που προσφέρει. Εν συνεχεία, φροντίσαμε να βελτιστοποιήσουμε κάθε πτυχή της λειτουργικότητάς, ώστε να προσφέρουμε μια άριστη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.
  • Photoshooting: Η εξειδικευμένη φωτογράφος της Delian, ανέλαβε και την επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείου, διασφαλίζοντας τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, τα δωμάτια, τις ανέσεις και άλλα βασικά χαρακτηριστικά. Οι οπτικά ελκυστικές εικόνες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσέλκυση δυνητικών επισκεπτών και στη μετάδοση της ατμόσφαιρας και της ποιότητας του ξενοδοχείου.
  • Web Hosting και συντήρηση ιστοσελίδας: Εξασφαλίσαμε μιας αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας της ιστοσελίδας ώστε να διασφαλίσουμε διαρκή και χωρίς προβλήματα πρόσβαση των επισκεπτών στο περιεχόμενό της. Επιπρόσθετα, η συνεχής συντήρηση της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων, των μέτρων ασφαλείας και της βελτιστοποίησης των επιδόσεων, αποτέλεσαν μια ακόμη υπηρεσία που αναλάβαμε στο συγκεκριμένο έργο κατασκευής ιστοσελίδας.

Υπηρεσίες Digital Marketing

  • SEO Optimization: Η ομάδα μας προέβη σε όλες τις απαραίτητες βελτιστοποιήσεις για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) προκειμένου να ενισχύσουμε την προβολή του ξενοδοχείου στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Εργασίες όπως η βελτιστοποίηση του περιεχομένου, των meta tags και άλλων στοιχείων, αποτέλεσαν βασικές ενέργειες στις οποίες προβήκαμε.
  • Social Media Marketing: Αξιοποιώντας τις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, φροντίσαμε για τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης καμπάνιας social media marketing.
  • Copywriting: Τέλος, ο έμπειρος copywriter της εταιρείας μας ανέλαβε την συγγραφή βελτιστοποιημένου περιεχομένου, ώστε να διασφαλίσουμε την παροχή υψηλής ποιότητας περιεχομένου στους επισκέπτες, και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε τις κατατάξεις στα αποτελέσματα της Google.

Αποτέλεσμα

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας ξενοδοχείου για τo Villa Konstantin υλοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές. Όπως σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία, έτσι και στην συγκεκριμένη, φροντίσαμε για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής παρουσίας. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες του πελάτη μας και δικαίωσε την επιλογή του να αναθέσει το έργο στην Delian Digital Agency.

Δείτε το Project