Mykonian Catering – Δημιουργία ιστοσελίδας catering

Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών digital marketing που προσφέρει η εταιρεία μας, αναλάβαμε την δημιουργία ιστοσελίδας catering για την εταιρεία Mykonian Catering. Ένα έργο στο οποίο συνδυάσαμε την άριστη αισθητική του σχεδιασμού, με την άψογη λειτουργικότητα και την αξιοποίηση σύγχρονων πρακτικών μάρκετινγκ.

Η εταιρεία Mykonian Catering αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στη Μύκονο. Λειτουργώντας από το 2015, παρέχει αξιόπιστες λύσεις στη διοργάνωση εκδηλώσεων, την παροχή ιδιωτικού σεφ για ιδιαίτερες περιστάσεις, καθώς και πολλές ακόμη υπηρεσίες.

Μάλιστα, η άριστη ποιότητα των πιάτων που προσφέρει αποτελεί και έναν βασικό παράγοντα που έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη στον κλάδο.

Έργο κατασκευής ιστοσελίδας για catering στη Μύκονο

Από την εταιρεία μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση Mykonian Catering, με στόχο να μπορέσει να προβάλλει τις υπηρεσίες της στου ευρύ κοινό του διαδικτύου, και να προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, προβήκαμε σε μια λεπτομερή ανάλυση πολλών επιμέρους παραγόντων, σχεδιάζοντας την πλέον κατάλληλη και αποδοτική λύση. Άλλωστε, βασική αρχή της Delian Digital Marketing δεν είναι να δημιουργήσει μια απλή ιστοσελίδα, αλλά να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις που θα εδραιώσουν την διαδικτυακή παρουσία των πελατών μας.

Δημιουργία ιστοσελίδας catering – Υπηρεσίες

Οι εργασίες μας στο συγκεκριμένο έργο κατασκευής ιστοσελίδας, ξεκίνησαν με τον σχεδιασμό ενός custom design που θα ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες του πελάτη μας. Λαμβάνοντας γνώση το αντικείμενο δραστηριότητας, το κοινό στο οποίο απευθύνεται αλλά και τη φιλοσοφία του Mykonian Catering, σχεδιάσαμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες μας δεν περιορίστηκαν μόνο εκεί. Όπως προαναφέραμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, προβήκαμε σε ένα σύνολο επιμέρους υπηρεσιών και βελτιστοποιήσεων. Μερικές από τις βασικότερες ήταν:

Υπηρεσίες Digital Marketing

  • SEO Optimization: Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης αποτελεί έναν παράγοντα στον οποίο δίνουμε μεγάλη βαρύτητα, σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Έτσι και για την ιστοσελίδα της επιχείρησης Mykonian Catering, φροντίσαμε να ακολουθεί όλους τους κανόνες του SEO, ώστε να ξεχωρίσει στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.
  • Copywriting: Προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους πελάτες για το catering, η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε στην αγγλική γλώσσα. Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες ανέλαβαν την κειμενογραφία της ιστοσελίδας, με βελτιστοποιημένα κείμενα για το SEO, τα οποία διακρίνονται για την ποιότητά τους.
  • Φιλοξενία και συντήρηση ιστοσελίδας: Για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα δεν θα δείχνει απλώς ωραία, αλλά λειτουργεί και άριστα, αναλάβαμε τόσο το web hosting όσο και την συντήρησή της. Οι αναβαθμίσεις του λογισμικού, η διασφάλιση της μέγιστης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις και η άριστη ταχύτητα φόρτωσης, αποτελούν στοιχεία στα οποία δίνουμε μεγάλη έμφαση καθημερινά.
  • Social media marketing: Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ένα από τα πιο αξιόπιστα μέσα προώθησης μιας επιχείρησης. Έτσι, η εταιρεία μας ανέλαβε και το Social Media Marketing της εταιρείας Mykonian Catering, ώστε να εδραιώσει μια σημαντική παρουσία και να ξεχωρίσει ως η καλύτερη επιλογή catering στη Μύκονο.
  • Photo shooting: Τέλος, η φωτογράφος της Delian φρόντισε να αποτυπώσει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τα εντυπωσιακά πιάτα του catering, σε φωτογραφίες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Άλλωστε, η φωτογράφιση εστιατορίων, catering και ξενοδοχείων, αποτελεί βασικό μέρος των υπηρεσιών μας.

Αποτέλεσμα

Το τελικό αποτέλεσμα που εξασφαλίσαμε στη δημιουργία ιστοσελίδας catering του Mykonian Catering, διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την άριστη εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες, και φυσικά για την δυνατότητα να προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό νέων πελατών.

Ένα ακόμη έργο λοιπόν ολοκληρώθηκε με επιτυχία, δικαιώνοντας την επιλογή του Catering να επιλέξει τις υπηρεσίες της Delian. Εάν αναζητάτε και εσείς μια αξιόπιστη εταιρεία digital marketing, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε το Project