Λώρα Λάμπρου – Κατασκευή ιστοσελίδας για ψυχολόγο

Υπηρεσίες:
χτιζουμε σχεσεις εμπιστοσυνης

Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την συνεργασία με την ομάδα του Delian. Απαντούσαν πολύ γρήγορα στα email μου, άκουσαν προσεχτικά ότι τους ζήτησα και δημιούργησαν την ιστοσελίδα μου όπως την είχα φανταστεί. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Λώρα Λάμπρου

Πελάτης

Η κατασκευή ιστοσελίδας για ψυχολόγο και συγκεκριμένα για την ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων, Λώρα Λάμπρου, αποτέλεσε ένα ακόμη ολοκληρωμένο project της Delian Digital Agency.

Η Λώρα είναι μια αφοσιωμένη ψυχολόγος που ειδικεύεται στην ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων. Με πάθος να βοηθά τα νεαρά μυαλά να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα της ζωής, η δέσμευσή της να παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη στην ψυχική υγεία είναι πραγματικά αξιέπαινη.

Έργο κατασκευής ιστοσελίδας για ψυχολόγο

Το έργο που ασκεί ένας ψυχοθεραπευτής είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ειδικά όταν έχει να κάνει με παιδιά και εφήβους. Όταν ζητήθηκε από την εταιρεία μας η κατασκευή ιστοσελίδας για ψυχολόγο παιδιών και εφήβων, φροντίσαμε να ακολουθήσουμε μια ιδιαίτερη προσέγγιση.

Ειδικότερα, έπρεπε να σχεδιάσουμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα, η οποία θα προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες της ψυχολόγου, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον. Βάση αυτών, ξεκινήσαμε την κατασκευή ιστοσελίδας και εν συνεχεία μια σειρά από επιμέρους βελτιστοποιήσεων.

Δημιουργία ιστοσελίδας ψυχολόγου – Υπηρεσίες

Κατανοώντας την τεράστια σημασία της διαδικτυακής παρουσίας, η Delian Digital Agency τη δημιουργία μιας σύγχρονης ιστοσελίδας που όχι μόνο θα αντικατοπτρίζει την εξειδίκευση της ψυχολόγου αλλά θα είναι σε θέση να προσεγγίσει τους ενδιαφερόμενους, με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Για να το επιτύχουμε αυτό, προβήκαμε στις κάτωθι υπηρεσίες digital marketing.

  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας ψυχολόγου: Η ομάδα μας δημιούργησε μία οπτικά ελκυστική ιστοσελίδα που αποτυπώνει όλη τη φιλοσοφία γύρω από την ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων. Από την επιλογή των χρωμάτων και των γραμματοσειρών, μέχρι τη στρατηγική τοποθέτηση των κειμένων και το φωτογραφιών, φροντίσαμε για τα βέλτιστα αποτελέσματα.
  • Βελτιστοποίηση SEO: Σε έναν αρκετά ανταγωνιστικό κλάδο, η δημιουργία μιας εντυπωσιακής ιστοσελίδας δεν είναι αρκετή. Προκειμένου να προσεγγίσει το κοινό στο οποίο στοχεύει, θα πρέπει να εμφανίζεται και υψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Έτσι, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες βελτιστοποιήσεις για το SEO.
  • Συγγραφή κειμένων: Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική στον τομέα της ψυχολογίας. Αναλάβαμε την κειμενογραφία της ιστοσελίδας, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου και την τήρηση των κανόνων του SEO.
  • Μηχανή κράτησης ραντεβού: Ο προγραμματισμός ραντεβού είναι από τα βασικά στοιχεία σε μια ιστοσελίδα για ψυχολόγο. Έτσι, δημιουργήσαμε μια εύχρηστη μηχανή κράτησης για τα ραντεβού της ψυχοθεραπεύτριας, η οποία θα βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση των συνεδριών αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων.
  • Φιλοξενία ιστοσελίδας και συντήρηση: Για να εξασφαλίσουμε την ομαλή και αδιάκοπη λειτουργία τις ιστοσελίδας, αναλάβαμε τη φιλοξενία της στους διακομιστές μας καθώς και τη συντήρησή της.

Αποτέλεσμα

Στο Delian Digital Agency, είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία ψηφιακών λύσεων που δίνουν τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να απευθυνθούν σε ένα ευρύτερο κοινό. Η κατασκευή ιστοσελίδας για την ψυχολόγο Λώρα Λάμπρου ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές, ξεπερνώντας τις αρχικές προσδοκίες του πελάτη μας.

Η ιστοσελίδα διακρίνεται για την υψηλή της αισθητική, την όμορφη παρουσία με ζωντανά χρώματα και φυσικά την άψογη λειτουργικότητα. Οι ενδιαφερόμενοι για την ψυχοθεραπεία παιδιών ή εφήβων, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες  τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να προγραμματίσουν εύκολα ένα ραντεβού με την ψυχολόγο.

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας παροχής υπηρεσιών, είτε στον κλάδο της ψυχοθεραπείας είτε σε κάθε άλλο αντικείμενο δραστηριότητας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε το Project
απο το project