Φωτογράφιση Ξενοδοχείου για το Elena Hotel

Υπηρεσίες:

Μία ακόμη φωτογράφιση ξενοδοχείου που αναλάβαμε ήταν για το Elena Hotel στη Μύκονο. Ένα έργο το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα και τους εντυπωσιακούς χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας.

Ειδικότερα, το Elena Hotel αποτελεί ένα σύγχρονο ξενοδοχείο το οποίο προσφέρει μία γνήσια μυκονιάτικη φιλοξενία, στην καρδιά της πόλης της Μυκόνου. Οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής, την οποία κληθήκαμε να αποτυπώσουμε στον φακό.

Σχετικά με το έργο

Η επαγγελματική φωτογράφιση του Elena Hotel στη Μύκονο πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Χάρη στο σύγχρονο φωτογραφικό εξοπλισμό της φωτογράφου μας, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη φωτογράφιση ξενοδοχείων, καταφέραμε να αποτυπώσουμε ολόκληρη τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου σε άριστης ευκρίνειας φωτογραφικό υλικό.

Υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου όσο και σε κάθε στρατηγική digital marketing.

Επαγγελματικές υπηρεσίες φωτογράφισης ξενοδοχείου

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ξενοδοχειακής φωτογράφισης για το Elena Hotel είχαν ως στόχο να αποτυπώσουν την αισθητική του μυκονιάτικου σχεδιασμού, τη γνήσια τοπική ατμόσφαιρα και την ποικιλία των προσφερόμενων καταλυμάτων. Έτσι, προβήκαμε στην παροχή ενός συνόλου υπηρεσιών φωτογράφισης με βασικότερες τις κάτωθι:

  • Φωτογράφηση δωματίων ξενοδοχείου: Κάθε φωτογραφία που τραβήξαμε από τα δωμάτια είναι μια απόδειξη της αισθητικής του μυκονιάτικου design, των απλών γραμμών σε κυκλαδίτικο στιλ και της χρήσης φυσικών υλικών, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον. Η φωτογράφος μας λοιπόν φρόντισε να το αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο.
  • Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων ξενοδοχείου: Η φωτογράφιση όλων των εσωτερικών χώρων είναι απαραίτητη όταν έχουμε να κάνουμε με επιχειρήσεις στον κλάδο της φιλοξενίας. Έτσι, η φωτογράφος μας φρόντισε για τη φωτογράφιση εστιατορίου, των κοινόχρηστων χώρων, της ρεσεψιόν κλπ.
  • Φωτογράφιση εξωτερικών χώρων ξενοδοχείου: Ωστόσο δεν περιοριστήκαμε μόνο στους εσωτερικούς χώρους. Προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις παροχές ενός ξενοδοχείου, απαραίτητη είναι και η φωτογράφιση των εξωτερικών χώρων. Έτσι, αναλάβαμε τη φωτογράφιση της αυλής και της γύρω περιοχής.

Αποτέλεσμα

Η εταιρεία μας αντιμετωπίζει κάθε έργο φωτογράφισης ως μοναδικό. Με τον τρόπο αυτό, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα από κάθε φωτογράφιση. Κατά τη φωτογράφιση του Elena Hotel, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο όχι μόνο είναι σε θέση να αναδείξει τις ομορφιές του ξενοδοχείου, αλλά να πείσει και τους επισκέπτες να κάνουν μια κράτηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για μια επαγγελματική φωτογράφιση, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε το Project