Φωτογράφιση δωματίων ξενοδοχείου – Mazera Boutique Hotel

Υπηρεσίες:

Η εταιρεία μας ανέλαβε τη φωτογράφιση δωματίων ξενοδοχείου για το Mazera Boutique Hotel στη Μύκονο. Στόχος μας να αναδείξουμε την εξαιρετική εμπειρία διαμονής που προσφέρουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον νέων επισκεπτών.

Ωστόσο, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας, η φωτογράφιση ξενοδοχείου επεκτάθηκε πέρα από τα δωμάτια και συγκεκριμένα σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Έτσι, καταφέραμε να αποτυπώσουμε τον άριστο συνδυασμό της παραδοσιακής κυκλαδίτικης φιλοξενίας με το σύγχρονο σχεδιασμό του ξενοδοχείου Mazera Boutique Hotel στη Μύκονο.

Σχετικά με το έργο

Όλες οι επαγγελματικές φωτογραφίσεις ξενοδοχείων που αναλαμβάνουμε στη Μύκονο, ξεκινούν μια ολοκληρωμένη μελέτη ων χώρων και των παροχών. Αφού κατανοήσουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός ξενοδοχείου, τη φιλοσοφία του και τις παροχές που προσφέρει, προβαίνουμε στη φωτογράφιση του.

Στόχος στο συγκεκριμένο έργο φωτογράφισης ξενοδοχείου, ήταν να αποτυπώσουμε τη μοναδική γοητεία αυτού του πολυτελούς boutique hotel, όπου οι απόηχοι ενός αρχαιολογικού χώρου εναρμονίζονται με τη σύγχρονη κομψότητα του σχεδιασμού του.

Φωτογράφιση δωματίων ξενοδοχείου – Υπηρεσίες

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ξενοδοχειακής φωτογράφισης για το Mazera Boutique Hotel έγιναν με γνώμονα την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, των πλήρως εξοπλισμένων δωματίων και φυσικά της μαγευτικής τοποθεσίας στην οποία βρίσκεται.

Η φωτογράφιση των δωματίων του ξενοδοχείου αποτέλεσε και το βασικότερο αντικείμενο των υπηρεσιών μας. Η εξειδικευμένη φωτογράφος της Delian Digital Agency επικεντρώθηκε στον όμορφο σχεδιασμό των δωματίων, στις υψηλής ποιότητας παροχές τους και στο άριστο επίπεδο φιλοξενίας που προφέρουν.

Στόχος να παρέχουμε στον πελάτη μας υψηλής ποιότητας φωτογραφίες με τις οποίες θα μπορέσει να προωθήσει το ξενοδοχείο του στις διάφορες μηχανές κρατήσεων, ή μέσω μιας αποτελεσματικής καμπάνιας digital marketing.

Επιπρόσθετες υπηρεσίες που αναλάβαμε:

  • Φωτογράφιση εγκαταστάσεων ξενοδοχείου: Η φωτογράφος μας δεν περιορίστηκε μόνο στα δωμάτια του ξενοδοχείου Mazera Boutique Hotel. Προκειμένου να εξασφαλίσει τα βέλτιστα αποτελέσματα, ανέλαβε και τη φωτογράφιση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, όπως οι κοινόχρηστοι χώροι και το εστιατόριο.
  • Φωτογράφιση πισίνας ξενοδοχείου: Επιπρόσθετα, οι υπηρεσίες μας ολοκληρώθηκαν με τη φωτογράφιση της πισίνας του ξενοδοχείου, αποτυπώνοντας την εντυπωσιακή και χαλαρωτική εμπειρία που προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Αποτέλεσμα φωτογράφισης δωματίων ξενοδοχείου

Όπως σε όλες τις φωτογραφίσεις ξενοδοχείων που αναλαμβάνουμε, έτσι και στη συγκεκριμένη, καταφέραμε να αποτυπώσουμε ολόκληρη τη φιλοσοφία του σε εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό. Ένα υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί κατά την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου και σε καμπάνιες social media marketing. Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για φωτογράφιση δωματίων ξενοδοχείου, όπως το Mazera Boutique Hotel, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε το Project