Επαγγελματική Φωτογράφιση

Στη Delian δημιουργούμε το οπτικό περιεχόμενο που θα εκφράσει πιστά την ιστορία της επιχείρησής σας, μεταδίδοντας συναισθήματα μέσα από την εικόνα κι αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα σας.
επαγγελματική φωτογράφιση delian-digital-marketing

Γιατί Χρειάζομαι Επαγγελματία Φωτογράφο?

Η επαγγελματική φωτογράφιση αποτελεί μία ιδιαίτερη υπηρεσία, αφού είναι σε θέση από μόνη της να δώσει το πρώτο κίνητρο στο κοινό σας. Για να δοθεί όμως αυτό το κίνητρο, χρειάζεται στρατηγική και την εμπειρία ενός επαγγελματία φωτογράφου.

Σίγουρα πλέον, ο καθένας μπορεί να βγάλει μία ωραία φωτογραφία χάρη στην τεχνολογία αλλά δεν μπορεί κάθε φωτογραφία να αξιοποιηθεί για την προώθηση μίας επιχείρησής.

Με την αυθεντικότητα που προσδίδουν οι επαγγελματικές φωτογραφίες, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να «κερδίσουν» την πρώτη εντύπωση και να δώσουν ένα μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

Αφού επικοινωνήσουμε και κατανοήσουμε το brand και τις αξίες σας, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε εικόνες που θα βελτιώσουν την παρουσία και τις πωλήσεις σας.

Οφέλη μίας Επαγγελματικής Φωτογράφισης

Εταιρική Ταυτότητα

Οι φωτογραφίες μίας επιχείρησης αντιπροσωπεύουν το brand της. Μόνο οι επαγγελματικές φωτογραφίες αντανακλούν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε.

Αύξηση Πωλήσεων

Ο φωτογράφος, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις και τους στόχους σας, θα δημιουργήσει φωτογραφικό υλικό που θα "επικοινωνεί" με το κοινό που σας ενδιαφέρει.

Ανταγωνιστικότητα

Αναδείξτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσα από επαγγελματικές φωτογραφίες και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό. Είναι βέβαιο πως οι πελάτες θα προτιμήσουν εσάς!

SEO

Μα, σχετίζετε το SEO με τη φωτογραφία? Φυσικά! Οι βελτιστοποιημένες φωτογραφίες μπορούν να βοηθήσουν την ιστοσελίδα σας να βρεθεί στο Google Images αυξάνοντας την απόδοσή της.

Visual Storrytelling

Τι εκφράζει το brand σας? Τι προσφέρετε? Τι πρεσβεύετε? Γιατί ξεχωρίζετε? Η επαγγελματική φωτογραφία απαντάει σε αυτά τα ερωτήματα χωρίς να πει ούτε λέξη.

Social Shares

Post-άροντας επαγγελματικές φωτογραφίες στα Social Media είναι πολύ πιθανό να προσελκύσετε το κοινό που επιθυμείτε και να προσεγγίστε οργανικά περισσότερους πελάτες.

SEO

Μα, σχετίζετε το SEO με τη φωτογραφία? Φυσικά! Οι βελτιστοποιημένες φωτογραφίες μπορούν να βοηθήσουν την ιστοσελίδα σας να βρεθεί στο Google Images αυξάνοντας την απόδοσή της.

Υπηρεσία Επαγγελματικής Φωτογράφισης της Delian

Γνωρίζατε ότι μία επαγγελματική και καλαίσθητη εικόνα έχει 80% περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στη μνήμη ενός πιθανού πελάτη, συγκριτικά μ’ ένα στοχευμένο κείμενο;

Φωτογράφιση
Ξενοδοχείου

Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση του ξενοδοχείου σας, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία του πελάτη.

Φωτογράφιση Επαγγελματικού Χώρου

Δημιουργείστε τον ιδανικό χώρο και προσελκύστε νέους πελάτες.

360 Φωτογράφιση &
Virtual Tours

Δημιουργείστε μία ολοκληρωμένη και δυνατή εμπειρία στο πελάτη σας Online. Κάντε τον να αισθανθεί ότι επισκέπτεται πραγματικά τον χώρο σας και νιώθει ήδη οικειότητα και εμπιστοσύνη για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της κράτησης ή αγοράς.

Φωτογράφιση
Drone

Και σε ποιόν δεν αρέσουν οι υπέργειες λήψεις με Drone? Τα Social Media τις αγαπούν πάντως!Εκμεταλλευτείτε αυτή την τεχνολογία και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με φωτογραφίες του ξενοδοχείου ή της επιχείρησης σας που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Ψάχνετε επαγγελματία φωτογράφο για την επιχείρησή σας?

Θα χαρούμε να  συζητήσουμε για τους στόχους σας και πως μπορείτε να τους φτάσετε.

Διαδικασία Υλοποίησης

1. Οργάνωση Φωτογράφισης – Creative Brief

Κάθε σοβαρή φωτογράφιση πρέπει να ξεκινάει με ένα brief. Ένα έγγραφο στο οποίο καταγράφονται όλες οι βασικές λεπτομέρειες του κάθε project. Οι στόχοι, το visual identity της επιχείρησης, η ιστορία της, το target group και κάποιες άλλες εξίσου σημαντικές λεπτομέρειες. Μέσω του οργανωμένου και λεπτομερούς brief, θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις πωλησιακές και προωθητικές ανάγκες του καταλύματος και να εξασφαλίσουμε ένα άρτιο και πλήρως αξιοποιήσιμο φωτογραφικό υλικό για τον ξενοδόχο.

2. Εξέταση Χώρου

Αφού ολοκληρωθεί το creative brief, η εξέταση του χώρου πριν την κανονισμένη μέρα φωτογράφισης είναι πολύ σημαντική. Αυτό θα μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε τις καλύτερες ώρες της ημέρας και τις βέλτιστες συνθήκες λήψης σε κάθε χώρο που θα φωτογραφηθεί. Επίσης, θα αποκτήσουμε μια καλύτερη αίσθηση του χρονικού πλαισίου που θα διαρκέσει η τελική φωτογράφιση.

3. Φωτογράφιση

Την ημέρα τις φωτογράφισης καλό είναι να έχετε ειδοποιήσει την ομάδα και τους πελάτες σας για τις ώρες και τις τοποθεσίες της φωτογράφισης ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Τέλος, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα πρέπει να κάποιο μέλος του προσωπικού να είναι στη διάθεση του φωτογράφου.

4. Επεξεργασία

Μετά τη φωτογράφιση, το υλικό θα υποβληθεί σε ψηφιακή επεξεργασία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε στο creative brief. Με αυτόν τον τρόπο οι φωτογραφίες θα απογειωθούν και θα γίνουν το ιδανικό οπτικό υλικό για την επιχείρησή σας!

5. Παράδοση Υλικού

Η παράδοση του τελικού φωτογραφικού υλικού θα γίνει σε μορφή JPEG μέσω μοναδικού link που θα σας αποσταλεί όταν οι φωτογραφίες σας είναι έτοιμες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τις κατεβάσετε και να τις αποθηκεύσετε οπουδήποτε θέλετε.

Δείγμα Φωτογραφιών

Χτίζουμε Σχέσεις Εμπιστοσυνής

We found out about Delian through mutual friends and instantly felt that we were in good hands. The team is excellent in their communication, and they helped us improve our digital image so much. With Delian, we created a new brand identity, by creating a new logo and then creating our new website from scratch. Our old website lacked in good text and images. Delian created all the new text content for us, and we had a professional photoshoot that we were 110% satisfied with! One year later, the team is still beside us always helping us with whatever we need. We highly recommend Delian as your Digital Marketing team. With them, you will feel secure, at ease and confident that you are showing the best digital version of your business.
Sharon Graham
Villa Konstantin Mykonos

Προσφατα Projects

Plus laptop device

ZeNIT Events Center

Plus laptop device

Mykonian Catering by Molaraki

Plus laptop device

Villa Kalafatis

Plus laptop device

Aegean Hospitality

Plus laptop device

Villa Konstantin

Plus laptop device

Alexandros Rooms & Apartments