υπηρεσιεσ

Φωτογράφιση

Αναδείξτε αποτελεσματικά τη μοναδικότητα και την ιστορία της επιχείρησής σας.

H Αξία της Επαγγελματικής Φωτογράφισης

Η επαγγελματική φωτογράφιση αποτελεί μία ιδιαίτερη υπηρεσία, αφού είναι σε θέση από μόνη της να δώσει το πρώτο κίνητρο στο κοινό σας. Για να δοθεί όμως αυτό το κίνητρο, χρειάζεται την στρατηγική και την εμπειρία ενός επαγγελματία φωτογράφου.

Σίγουρα πλέον, ο καθένας μπορεί να βγάλει μία ωραία φωτογραφία χάρη στην τεχνολογία. Ωστόσο, δεν μπορεί κάθε φωτογραφία να αξιοποιηθεί για την προώθηση μίας επιχείρησής. Με την αυθεντικότητα που προσδίδουν οι επαγγελματικές φωτογραφίες, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να «κερδίσουν» την πρώτη εντύπωση και να δώσουν ένα μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

Σκοπός είναι να δημιουργηθούν εικόνες υψηλής ευκρίνειας που θα βελτιώσουν ταυτόχρονα την παρουσία της επιχείρησής σας και εν συνεχεία τις πωλήσεις της. Για να το επιτύχουμε αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία και την κατανόηση του brand σας, των αξιών του και γενικά στη φιλοσοφία που το συνοδεύει.

η σημασια της φωτογραφιασ

Οφέλη μίας Επαγγελματικής Φωτογράφισης

Εταιρική Ταυτότητα

Οι φωτογραφίες μίας επιχείρησης αντιπροσωπεύουν την επωνυμία της. Μόνο οι επαγγελματικές φωτογραφίες έχουν την δύναμη να μεταδώσουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε.

Αύξηση Πωλήσεων

Ο φωτογράφος, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις και τους στόχους σας, θα δημιουργήσει φωτογραφικό υλικό που θα "επικοινωνεί" με το στοχευμένο κοινό σας ώστε να τους μετατρέψει σε πιστούς πελάτες.

Visual Storrytelling

Τι εκφράζει το brand σας; Τι πρεσβεύετε; Τι προσφέρει η επιχείρησή σας; Γιατί ξεχωρίζετε; Η επαγγελματική φωτογραφία απαντάει σε αυτά τα ερωτήματα χωρίς να πει ούτε λέξη.

Social Shares

Αναρτώντας επαγγελματικές φωτογραφίες στα Social Media είναι πολύ πιθανό να προσελκύσετε το κοινό που επιθυμείτε και να προσεγγίστε οργανικά περισσότερους πελάτες.

Ανταγωνιστικότητα

Αναδείξτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσα από την επαγγελματική φωτογράφιση και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό. Είναι βέβαιο πως οι πελάτες θα προτιμήσουν εσάς!

SEO

Μα, σχετίζεται το SEO με την επαγγελματική φωτογράφιση; Φυσικά! Οι βελτιστοποιημένες φωτογραφίες μπορούν να βοηθήσουν την ιστοσελίδα σας να βρεθεί στις εικόνες της Google (Google Images) αυξάνοντας την απόδοσή της.

Έργα Φωτογράφισης

Sugar blue

Sugar Blue

Ένα πανέμορφο συγκρότημα διαμερισμάτων που συνδυάζει το λευκό της Μυκόνου και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το πρώτο project που αναλάβαμε.

captains

Captain's

Ένα δημοφιλές μαγαζί στη καρδιά της Μυκόνου όπου έχει ανάγει το μεζέ σε επιστήμη.

sea wind

Sea Wind

To συγκρότημα Sea Wind προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ολοκαίνουργιες βίλες, σουίτες και δωμάτια με θέα στη θάλασσα.

mykonian catering

Mykonian Catering

Με έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών, το Mykonian Catering αποτελεί, όχι άδικα, τη σίγουρη επιλογή για catering.

villa k

Villa Konstantin

Το Villa Konstantin συμπληρώνοντας 25 χρόνια λειτουργίας, ανανέωσε τη διαδικτυακή του παρουσία, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πωλήσεις.

vitality

Vitality Massage

Η εταιρεία Vitality παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ, με φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς και ειδικές μαλάξεις.

mathios

Mathios Tavern

Ένα μαγαζί με πολύ μεγάλη ιστορία μας ανέθεσε τον ολικό ανασχεδιασμό της εταιρικής του ταυτότητας.

anerouses

Anerousses

Ένας συνδυασμός παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, ηρεμίας και μοναδικής τοποθεσίας συνθέτει το συγκρότημα Anerousses.

velanos

Velanos

Το πιο cozy μαγαζί για brunch στη Μύκονο. Μία φρέσκια πρόταση που πλέον έχει καθιερωθεί με την αξία της.

aegean hospitality

Aegean Hospitality

Ένα νέο και πολυτελές συγκρότημα δωματίων ανέθεσε στην ομάδα της Delian τη φωτογράφιση των δωματίων και συνολικά του καταλύματος.

zenit

ZeNIT

Ο υπερπολυτελής και πολυμορφικός χώρος εκδηλώσεων του νησιού, μας εμπιστεύθηκε για τη φωτογράφιση των χώρων του.

project marathi

Project Marathi

Ένα νέο συγκρότημα του οποίου η αισθητική και η αρχιτεκτονική είναι εμπνευσμένες από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

molaraki

Molaraki

Το Molaraki δημιουργήθηκε το 2009 ως η φυσική εξέλιξη μιας αυθεντικής μυκονιάτικης επιχείρησης με τέσσερις δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας στον τουριστικό χώρο.

blu blu

Blu Blu

Με θέα τη Χώρα, το Blu Blu είναι από τα κορυφαία Lounge Cafe στη Μύκονο.

Περισσότερα projects

Για περισσότερα δείγματα φωτογράφισης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της φωτογράφου της Delian, Πόπης Βαρώνου.