Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στη Delian είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους ψηφιακούς τους στόχους με ολοκληρωμένες λύσεις διαδικτύου.
Κατασκευή Ιστοσελίδων icon Delian Digital Marketing
κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία delian-digital-marketing

Παραπάνω από Απλή Παρουσία

Σκοπός μίας ιστοσελίδας δεν είναι απλά και μόνο η παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να μελετήσετε το κοινό σας, να συντονίσετε τις δράσεις του marketing και τέλος, να επικοινωνήσετε τις αξίες σας με το βέλτιστο τρόπο.

Συνεπώς, ο σχεδιασμός της  πρέπει να επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των στόχων της εταιρείας σας, ενώ ταυτόχρονα να ικανοποιεί τις ανάγκες του κοινού σας.

Στη Delian φροντίζουμε για τη βέλτιστη απόδοση της επένδυσης σας σε μία νέα ιστοσελίδα. Αφού λάβουμε υπόψη το κοινό-στόχο σας, τις επιχειρηματικές σας πληροφορίες και όλες τις υπόλοιπες μικρές λεπτομέρειες θα δημιουργήσουμε κάτι παραπάνω από ένα website.

Θα δημιουργήσουμε την online παρουσία σας!

Χαρακτηριστικά της Σύγχρονης Κατασκευής Ιστοσελίδων

Mobile Responsive

Περισσότεροι από το 50% των πελατών σας χρησιμοποιούν φορητές συσκευές. Φροντίστε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται άριστα σε όλες. Laptops, tablets και κινητά.

Φιλική στη Google

Η καλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να πληροί όλα τα κριτήρια ευρετηρίασης και κατάταξης.

Γρήγορη Φόρτωση

Μην αφήνετε το κοινό σας να περιμένει γιατί χάνετε πωλήσεις! Ο χρόνος φόρτωσης των σελίδων σας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 4 δευτερόλεπτα.

Απλή & Καθαρή

Κρατήστε την ιστοσελίδα σας απλή. Τα layouts, τα σχέδια και το περιεχόμενο πρέπει να είναι σαφή και συνοπτικά. Θυμηθείτε, η συνέπεια είναι το κλειδί της επιτυχίας!

Αυθεντικότητα

Σίγουρα οι ανταγωνιστές σας θα είναι αρκετοί, πόσοι όμως από αυτούς ξεχωρίζουν? Εμπλουτίστε την ιστοσελίδα σας με αυθεντικό περιεχόμενο και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.

Δυναμικότητα

Όλες οι σύγχρονες ιστοσελίδες πρέπει να είναι δυναμικές, έτσι ώστε μετά την παράδοση τους να μπορούν να γίνονται εύκολα αλλαγές και τροποποιήσεις όποτε χρειαστεί από τον χρήστη.

Απλή & Καθαρή

Κρατήστε την ιστοσελίδα σας απλή. Τα layouts, τα σχέδια και το περιεχόμενο πρέπει να είναι σαφή και συνοπτικά. Θυμηθείτε, η συνέπεια είναι το κλειδί της επιτυχίας!

Υπηρεσία Κατασκευής Ιστοσελίδων της Delian

Έρευνα &
Στρατηγική

Κάθε επιτυχημένη ιστοσελίδα ξεκινά με έρευνα και στρατηγική. Με μια βαθιά ματιά στην αγορά και τον ανταγωνισμό σας, προτείνουμε μια στρατηγική που θα σας βοηθήσει να έχετε γρήγορα αποτελέσματα και να επικοινωνήσετε την επιχείρησή στους ιδανικούς σας πελάτες.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Το design της σελίδας σας πρέπει να είναι φιλικό τόσο στους χρήστες της όσο και στις μηχανές αναζήτησης. Στη Delian σας βοηθάμε να τραβήξετε -και να κρατήσετε-  το ενδιαφέρον των πελατών σας με ένα σύγχρονο ψηφιακό σπίτι για την επιχείρησή  σας.

Συνεχής Φροντίδα & Υποστήριξη

Η έναρξη της νέας ιστοσελίδας είναι μόνο η αρχή! Φροντίζουμε για την εκπαίδευση του προσωπικού σας στη χρήση της ιστοσελίδας σας και -εφόσον συμφωνηθεί- αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξή της ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για όλα τα τεχνικά θέματα.

Διαδικασία Κατασκευής Ιστοσελίδων

1. Οργάνωση του Project

Η επιτυχία απαιτεί οργάνωση και η οργάνωση συνομιλία. Θα συζητήσουμε μαζί σας για την επιχείρηση και τους στόχους που έχετε για το συγκεκριμένο project. Με βάση αυτά θα σχεδιάσουμε προσεκτικά τα επόμενα βήματα, ώστε να αποφευχθούν δαπανηρές καθυστερήσεις και απρόβλεπτα προβλήματα αργότερα.

2. Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Δημιουργούμε ένα πρώτο σχέδιο των βασικών σελίδων (Home Page, Contact, Product Page κλπ) βάσει των προηγούμενων συζητήσεων και επιτρέπουμε μία πρώτη αναθεώρηση του. Αφού γίνουν οι πρώτες αλλαγές, ακολουθεί μία δεύτερη αναθεώρηση για να καταλήξουμε στον τελικό σχεδιασμό.

3. Περιεχόμενο

Εδώ θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε όλο το περιεχόμενο που θέλετε να μπει στην ιστοσελίδα. Στη Delian προσφέρουμε υπηρεσία δημιουργίας περιεχομένου τόσο οπτικού όσο και λεκτικού.

4. Έλεγχοι & Εκπαίδευση

Κάνουμε αυστηρούς ελέγχους για τη μέτρηση της απόδοσης της ιστοσελίδας και δοκιμάζονται όλοι οι σύγχρονοι browsers και συσκευές με το website, για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί όπως πρέπει σε όλες τις πλατφόρμες. Στη συνέχεια σας εκπαιδεύουμε στη προσθήκη και επεξεργασία περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας εύκολα και με απλά βήματα.

5. Εκκίνηση

Παρέχουμε πλήρη παρακολούθηση και υποστήριξη σε όλη τη περίοδο του launching. Έτσι είμαστε βέβαιοι ότι θα αντιμετωπιστούν όποια προβλήματα ενδεχομένως προκύψουν. Με την εκκίνηση της νέας ιστοσελίδας θα σταλεί ένα εγχειρίδιο χρήσης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία.

Ψάχνετε συνεργάτη για τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας?

Θα χαρούμε να  συζητήσουμε για τους στόχους σας και τρόπους να τους πετύχετε!

Χτίζουμε Σχέσεις Εμπιστοσυνής

Το website μας δημιουργήθηκε ως διά μαγείας μέσα σε λίγες μέρες τον Μάιο 2018, όταν εμείς πυρετωδώς ετοιμαζόμασταν να ανοίξουμε. Χρειαζόμασταν επειγόντως κάποιο γραφείο που θα μπορούσε να αναλάβει το digital marketing μας, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις οι ίδιοι σε αυτόν τον τομέα. Η σεζόν έτρεχε, αλλά οι πωλήσεις στο καινούριο μας τουριστικό κατάλυμα όχι και τόσο. Χρειάστηκε μόνο μια συνάντηση με τα παιδιά της Delian: τους δείξαμε τον χώρο μας, τους εξηγήσαμε το concept, τους παραδώσαμε το φωτογραφικό υλικό και τα κείμενα, και αυτό ήταν. Από τον πρώτο μήνα λειτουργίας είχαμε εκατοντάδες προβολές του website. Η ιστοσελίδα μας έβγαινε από την αρχή στην πρώτη σελίδα της Google και έτσι αποκτήσαμε πολλές απευθείας κρατήσεις - που ήταν και το βασικό ζητούμενο. Τώρα, μετά από 2 χρόνια λειτουργίας το website μας εμφανίζεται σταθερά ψηλά στην Google με πάρα πολλές μηνιαίες προβολές. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δε χρειάζεται καμία παρακολούθηση από τη δικιά μας πλευρά: το γραφείο φροντίζει για την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας και ο Βασίλης με την Πόπη είναι πάντα διαθέσιμοι για ότι χρειαστεί. Έτσι όλο το digital concept μας λειτουργεί άψογα, δείχνοντας μας ότι πήραμε τη σωστή απόφαση όταν εμπιστευτήκαμε τη Delian Digital Marketing!
Κάτια Chernova
SugarBlue Mykonos

Προσφατα Projects

Plus laptop device

ZeNIT Events Center

Plus laptop device

Mykonian Catering by Molaraki

Plus laptop device

Villa Kalafatis

Plus laptop device

Aegean Hospitality

Plus laptop device

Villa Konstantin

Plus laptop device

Alexandros Rooms & Apartments