υπηρεσιεσ

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Το σημαντικότερο βήμα για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Η ιστοσελίδα σας είναι το σημείο που ζει η ταυτότητά σας και οδηγεί το marketing.

Σκοπός μίας ιστοσελίδας δεν είναι απλά και μόνο η παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να μελετήσετε το κοινό σας, να συντονίσετε τις δράσεις του digital marketing καθώς να προβάλετε με τον βέλτιστο τρόπο τις αξίες σας.

Συνεπώς, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των στόχων της εταιρείας σας, ενώ ταυτόχρονα να ικανοποιεί τις ανάγκες του κοινού σας.

Στη Delian φροντίζουμε για τη βέλτιστη απόδοση της επένδυσης σας, με την κατασκευή ιστοσελίδων που βασίζονται στο σύγχρονο και καινοτόμο design. Αφού λάβουμε υπόψη το κοινό-στόχο σας, τις επιχειρηματικές σας πληροφορίες και όλες τις υπόλοιπες μικρές λεπτομέρειες, θα δημιουργήσουμε κάτι παραπάνω από ένα απλό website.

Σύγχρονη Κατασκευή Ιστοσελίδων

Βασικά Χαρακτηριστικά

Στη Delian φροντίζουμε να ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη διαδικασία ώστε να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα στους πελάτες μας. Οι υπηρεσίες branding που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν ένα σύνολο επιμέρους ενεργειών και συγκεκριμένα:

Responsive & Mobile Friendly

Περισσότεροι από το 50% των πελατών σας χρησιμοποιούν φορητές συσκευές. Φροντίζουμε η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται άριστα σε όλες (Laptops, tablets και κινητά).

Γρήγορη Φόρτωση

Μην αφήνετε το κοινό σας να περιμένει γιατί χάνετε πωλήσεις! Ο χρόνος φόρτωσης των σελίδων σας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 4 δευτερόλεπτα. Εμείς το κάνουμε πράξη.

Google Friendly

Η καλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να πληροί όλα τα κριτήρια ευρετηρίασης και κατάταξης.

Απλή & Καθαρή

Η κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να είναι απλή. Τα layouts, τα σχέδια και το περιεχόμενο πρέπει να είναι σαφή και συνοπτικά. Έτσι θα καταφέρετε να κρατήσετε τον επισκέπτη και να τον μετατρέψετε σε πελάτη.

Αυθεντικό & Ποιοτικό Περιεχόμενο

Σίγουρα οι ανταγωνιστές σας θα είναι αρκετοί, πόσοι όμως από αυτούς ξεχωρίζουν; Εμπλουτίστε την ιστοσελίδα σας με αυθεντικό περιεχόμενο και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.

Δυναμικότητα

Όλες οι σύγχρονες ιστοσελίδες πρέπει να είναι δυναμικές, έτσι ώστε μετά την παράδοση τους να μπορούν να γίνονται εύκολα αλλαγές και τροποποιήσεις όποτε χρειαστεί, από τον ίδιο τον χρήστη.

Έργα Κατασκευής Ιστοσελίδας

villa k

Villa Konstantin

Το Villa Konstantin συμπληρώνοντας 25 χρόνια λειτουργίας, ανανέωσε τη διαδικτυακή του παρουσία, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πωλήσεις.

alexandros

Alexandros Aparthotel

To Alexandros είναι μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση τουρισμού, με έντονα παραδοσιακά στοιχεία, που προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 1991.

mathios

Mathios Tavern

Ένα μαγαζί με πολύ μεγάλη ιστορία μας ανέθεσε τον ολικό ανασχεδιασμό της εταιρικής του ταυτότητας.

poppy varonou

Poppy Varonou Photography

Η επίσημη ιστοσελίδα της φωτογράφου της Delian, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα προσωπικά projects και το βιογραφικό της.

anerouses

Anerousses

Ένας συνδυασμός παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, ηρεμίας και μοναδικής τοποθεσίας συνθέτει το συγκρότημα Anerousses.

vitality

Vitality Massage

Η εταιρεία Vitality παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ, με φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς και ειδικές μαλάξεις.

sea wind

Sea Wind

To συγκρότημα Sea Wind προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ολοκαίνουργιες βίλες, σουίτες και δωμάτια με θέα στη θάλασσα.

Sugar blue

Sugar Blue

Ένα πανέμορφο συγκρότημα διαμερισμάτων που συνδυάζει το λευκό της Μυκόνου και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το πρώτο project που αναλάβαμε.

velanos

Velanos

Το πιο cozy μαγαζί για brunch στη Μύκονο. Μία φρέσκια πρόταση που πλέον έχει καθιερωθεί με την αξία της.

mykonian catering

Mykonian Catering

Με έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών, το Mykonian Catering αποτελεί, όχι άδικα, τη σίγουρη επιλογή για catering.

epipleon

Epipleon

To Epipleon είναι ένα κατάστημα με όμορφα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με εργονομικό σχεδιασμό, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Περισσότερα projects