Digital Marketing

Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν στην επιχείρησή σας τα εργαλεία που χρειάζεται για να πετύχει. Από λογότυπα και branding, μέχρι ισχυρές ιστοσελίδες και όμορφο έντυπο υλικό, η Delian Digital Marketing είναι ο στρατηγικός συνεργάτης που αναζητάτε.
digital-marketing-delian

Υπηρεσίες Digital Marketing

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μία ιστοσελίδα είναι πολλά περισσότερα από μερικές όμορφες εικόνες και περιγραφές των προϊόντων ή  των υπηρεσιών σας. Απαιτεί διεξοδική έρευνα της αγοράς που δραστηριοποιήστε, βελτιστοποίηση για οργανική επισκεψιμότητα και να δημιουργηθεί με γνώμονα το κοινό-στόχο σας.

Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης - SEO

Το SEO είναι το μέσο που θα οδηγήσει επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Χωρίς μια σταθερή στρατηγική και συνεπή εφαρμογή, θα είναι δύσκολο για την ιστοσελίδα σας να επιτύχει τους στόχους της. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών SEO για επιχειρήσεις που θέλουν να τις βρίσκουν στο διαδίκτυο.

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Δώστε στο κοινό σας το επιπλέον κίνητρο για να σας προτιμήσει. Με την αυθεντικότητα που προσδίδουν οι επαγγελματικές φωτογραφίες, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να «κερδίσουν» την πρώτη εντύπωση και να δώσουν ένα μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

Θέλετε να βελτιώσετε την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο?

Θα χαρούμε να  συζητήσουμε για τους στόχους σας και πως μπορείτε να τους φτάσετε.

Γιατί Ξεχωρίζουμε

Μία Ολοκληρωμένη Λύση

Για μία ιστοσελίδα δε χρειάζονται μόνο μερικές όμορφες φωτογραφίες και οι περιγραφές των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Τα εργαλεία marketing που υπάρχουν σήμερα σας επιτρέπουν να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες σας καθώς και τη παρακολούθηση, ανάλυση και βελτίωση όλων των ενεργειών marketing που πραγματοποιείτε.

Πιστεύουμε σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική που μεγιστοποιεί την προβολή σας και προσελκύει τον ιδανικό πελάτη. Με αυτό το τρόπο οι καμπάνιες marketing μπορούν να κλιμακώνονται με την πάροδο του χρόνου, ενώ εσείς παραμένετε ευέλικτοι σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

Το πρώτο βήμα για οποιοδήποτε επιτυχημένο project είναι η διεξοδική έρευνα της αγοράς και των ανταγωνιστών σας. Αναλύουμε λεπτομερώς την αγορά σας, καθώς και τις ενέργειες των ανταγωνιστών σας, ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε ένα σχέδιο που θα προσελκύσει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι αναζητούν οι δυνητικοί πελάτες και ποια design patterns τους προσελκύουν περισσότερο. Τέλος, κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα και δημιουργούμε το περιεχόμενο της τόσο για τους επισκέπτες όσο και για εσάς.

Το SEO κανονικά ξεκινά στη φάση της έρευνας και πρέπει να συνεχίζεται για όλη τη διάρκεια ζωής της ιστοσελίδας σας. Ουσιαστικά το SEO είναι ένας συνδυασμός στρατηγικών που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της στοχευμένης επισκεψιμότητας, κατατάσσοντας την ιστοσελίδα σας σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης για στρατηγικά επιλεγμένους όρους αναζήτησης.

Μία ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί με γνώμονα το SEO έχει τις καλύτερες πιθανότητες να αποδώσει. Η νέα σας ιστοσελίδα και οι φωτογραφίες της θα βελτιστοποιηθούν πλήρως για την προσέλκυση και τη μετατροπή του κοινού-στόχου σας.

Σήμερα περισσότερες από τις μισές επισκέψεις ιστοσελίδων προέρχονται από κινητές συσκευές. Είναι σημαντικό η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται και να λειτουργεί σωστά σε όλα τα μεγέθη οθόνης.

Γιαυτό θα τη σχεδιάσουμε να εντοπίζει αυτόματα το μέγεθος της οθόνης των χρηστών και να προσαρμόζει αυτόματα την όψη και τη λειτουργικότητα της.

Η ιστοσελίδα εκτός από τη σωστή της λειτουργία, πρέπει να ταιριάζει και με το υπόλοιπο brand σας.

Οι έμπειροι γραφίστες που συνεργαζόμαστε θα δημιουργήσουν γραφικά στοιχεία -όπου απαιτείται- που θα υποστηρίζουν 100% την ταυτότητα του brand σας.

Μην αναρωτιέστε αν η ιστοσελίδα σας είναι αποδοτική. Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες εργαλεία στη διάθεσή μας για τη μέτρηση και την παρακολούθηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας  σας.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι το κλειδί για τη συνεχή βελτίωση της ιστοσελίδας σας για την αύξηση των πωλήσεων και την απόδοσης της.

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενημέρωση και την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Προσφέρουμε διάφορα προγράμματα φροντίδας ιστοσελίδων που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη συνεχή ενημέρωση της ιστοσελίδας σας, ώστε εσείς να εστιάζετε σε ότι κάνετε καλύτερα – να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας.