υπηρεσιεσ

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική!

Τι είναι το Branding ή αλλιώς Εταιρική Ταυτότητα;

Αρκετές φορές το branding συγχέεται με τον σχεδιασμό λογοτύπου. Ο σχεδιασμός λογοτύπου αποτελεί μεν ένα από τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας, αλλά δεν είναι το μόνο. Με απλά λόγια, ο όρος branding περιλαμβάνει όλη την κουλτούρα και την φιλοσοφία μιας εταιρείας, σε συνδυασμό με την στρατηγική και την εταιρική της συμπεριφορά.

Ο σχεδιασμός του αφορά λοιπόν ένα σύνολο παραγόντων οι οποίοι χρησιμοποιούνται ώστε να δημιουργήσουν μια μοναδική εικόνα για την επιχείρησής σας, τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες σας. Μια εικόνα που θα σας διαφοροποιήσει και θα σας φέρει μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Στην Delian δημιουργούμε εταιρικές ταυτότητες με έμφαση στην αποτελεσματικότητα!

η προσεγγιση

Υπηρεσίες Σχεδιασμού Εταιρικής Ταυτότητας

Στη Delian φροντίζουμε να ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη διαδικασία ώστε να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα στους πελάτες μας. Οι υπηρεσίες branding που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν ένα σύνολο επιμέρους ενεργειών και συγκεκριμένα:

1. Έρευνα και Ανάλυση

Βασικό στοιχείο κάθε εταιρικής ταυτότητας είναι η έρευνα και η ανάλυση όλων των μοναδικών στοιχείων που συνθέτουν μια επωνυμία καθώς και του ανταγωνισμού. Πάνω σε αυτά θα βασιστούν και όλες οι υπόλοιπες ενέργειές μας.

2. Σχεδιασμός Λογοτύπου

Ο σχεδιασμός του λογοτύπου αποτελεί ένα ιδιαίτερα βασικό μέρος της φιλοσοφίας μιας εταιρείας. Είναι αυτό που θα συνοδεύει την επωνυμία σας και με το οποίο οι πελάτες θα θυμούνται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Το βασικό σχέδιο, τα χρώματα και η γραμματοσειρές πρέπει να επιλεχθούν με ιδιαίτερη προσοχή.

3. Επαγγελματικές Κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες συμβάλουν στην καλύτερη προώθηση της επιχείρησής σας και στην μετάδοση του κατάλληλου μηνύματος στο ενδιαφερόμενο κοινό σας. Φυσικά η εταιρεία μας δεν περιορίζεται μόνο στις επαγγελματικές κάρτες αλλά αναλαμβάνει τον σχεδιασμό φυλλαδίων, καταλόγων, ντοσιέ, φακέλων κλπ.

4. Διαφημιστικά Προϊόντα

Τα διαφημιστικά προϊόντα είναι και το τελευταίο στοιχείο του branding αφού θα βοηθήσει να υλοποιήσετε αποτελεσματικότερα την στρατηγική σας και θα βοηθήσει στην καλύτερη παρουσίαση της εταιρείας σας στους ενδιαφερόμενους και εν δυνάμει πελάτες της.

Έργα Εταιρικής Ταυτότητας

epipleon

Epipleon

To Epipleon είναι ένα κατάστημα με όμορφα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με εργονομικό σχεδιασμό, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

mathios

Mathios Tavern

Ένα μαγαζί με πολύ μεγάλη ιστορία μας ανέθεσε τον ολικό ανασχεδιασμό της εταιρικής του ταυτότητας.

anerouses

Anerousses

Ένας συνδυασμός παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, ηρεμίας και μοναδικής τοποθεσίας συνθέτει το συγκρότημα Anerousses.

vitality

Vitality Massage

Η εταιρεία Vitality παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ, με φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς και ειδικές μαλάξεις.

Περισσότερα projects