Η Ομάδα της Delian

Μια ειλικρινής, αφοσιωμένη και παθιασμένη ομάδα που θέτει τους στόχους σας σε προτεραιότητα.

Γεια σας,
είμαστε ο Βασίλης και η Πόπη ή αλλιώς η Delian.

Αγαπάμε να λύνουμε επιχειρηματικές προκλήσεις και το πετυχαίνουμε με το digital marketing, τη δημιουργία custom ιστοσελίδων και ποιοτικού υλικού.

Όντας δύο γνήσιοι millennials που μεγαλώσαμε στον digital κόσμο, γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να προσαρμοζόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής. Τόσο για εμάς όσο και για τους συνεργάτες μας!

Το marketing της επιχείρησής σας δε χρειάζεται να είναι περίπλοκο – ούτε όμως και τυποποιημένο. Mε απλά λόγια το Digital Marketing είναι ο τρόπος επικοινωνίας του σωστού μηνύματος, στο σωστό κοινό, την κατάλληλη στιγμή.

Στόχος μας είναι να γίνουμε το “κομμάτι που σας λείπει” ή πιο σωστά…
“the partner who fits”!

Σε τι Διαφέρει η Delian?

Η ομάδα μας παρέχει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, που θα σας διακρίνουν από τους ανταγωνιστές σας και θα σας φέρουν πολλά βήματα πιο κοντά στον δυνητικό πελάτη.

Στρατηγική

Αφού συζητήσουμε αναλυτικά για τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας, θα δομήσουμε μία στρατηγική digital marketing προσαρμοσμένη σε εσάς.

Συνεργασία

Για να φτάσουμε στο σωστό αποτέλεσμα απαιτείται αμοιβαία συνεργασία. Μέσα από την πλατφόρμα πελατών της Delian θα επικοινωνούμε για οτιδήποτε χρειαστεί για το project σας.

Ποιότητα

Ότι δημιουργούμε στη Delian φροντίζουμε να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα standards της παγκόσμιας αγοράς. Αντιμετωπίζουμε κάθε επιχείρηση με την ίδια προσοχή.

Αποτελέσματα

Με τη Delian να περιμένετε απόλυτη διαφάνεια και υπευθυνότητα σε κάθε βήμα και μία προσέγγιση βασισμένη στα αποτελέσματα. Τελικός μας στόχος είναι η επιστροφή της επένδυσής σας!

Μοναδικότητα

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, με εξατομικευμένες ανάγκες και διαφορετικούς στόχους. Στη Delian δημιουργούμε μία εντελώς custom στρατηγική για την επιχείρησή σας.

Συνέπεια

Η συνέπεια στο ψηφιακό κόσμο είναι μία από τις βασικότερες προϋποθέσεις για την επιτυχία. Εμείς δεσμευόμαστε για τη συνέπεια των διαδικασιών μας, θα χρειαστούμε όμως και τη βοήθειά σας.

Αποτελέσματα

Με τη Delian να περιμένετε απόλυτη διαφάνεια και υπευθυνότητα σε κάθε βήμα και μία προσέγγιση βασισμένη στα αποτελέσματα. Τελικός μας στόχος είναι η επιστροφή της επένδυσής σας!

Meet the Team

Βασίλης Γρυπάρης

Founder - Digital Strategist

Μετά τα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ασχολήθηκα – και αγάπησα το Digital Marketing. Από το 2017 ξεκίνησα να συμμετέχω εθελοντικά – και στη συνέχεια ως freelancer- σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες. Η συνεχής επαφή μου με τον Τουρισμό, με βοήθησε να ανακαλύψω την αγάπη μου για αυτή την αγορά και να επενδύσω σε περαιτέρω γνώσεις γύρω από το Marketing.

Έτσι το 2020 αποφάσισα να συγκεντρώσω όλες αυτές τις γνώσεις και μαζί με την Πόπη να φτιάξουμε τη Delian. Μία εταιρεία που θα βοηθάει επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παρουσία τους στο internet.

Πόπη Βαρώνου

Photographer - Content Creator

Μεγάλωσα μέσα σε μία οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται για περισσότερα από 25 χρόνια με τον Τουρισμό. Αυτό με βοήθησε να αναγνωρίζω άμεσα τις ανάγκες του πελάτη στον τουριστικό κλάδο, να βρίσκω λύσεις και να τον βοηθώ να πετυχαίνει τους στόχους του.

Το πάθος μου για τη φωτογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποτελούσε πάντα το βασικό μου χόμπι.  Όμως, παρ’ότι επέλεξα και αποφοίτησα από το τμήμα Βιοχημείας του University of Aberdeen – η φωτογραφία κατάφερε να υπερισχύσει των σπουδών μου και να με κερδίσει επαγγελματικά. Έτσι το 2018 επένδυσα σε γνώσεις και εξοπλισμό που μου επέτρεψαν να μετατρέψω το χόμπι μου σε επάγγελμα.

Ψάχνετε συνεργάτη για να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας στο internet?

Θα χαρούμε να  συζητήσουμε για τους στόχους σας και τρόπους να τους πετύχετε.