Συντήρηση Ιστοσελίδας

Εσείς ασχολείστε με την επιχείρησή σας και εμείς με την ιστοσελίδα σας! Παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη και συντήρηση ιστοσελίδας ώστε  μην ανησυχείτε για ότι αφορά την ασφάλεια και την απόδοση της.

τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων-delian-degital-marketing

Συγκεντρωθείτε στα Σημαντικά!

Η λειτουργία μίας επιτυχημένης ιστοσελίδας απαιτεί συνεχή τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία. Κάποια βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέχετε είναι οι συνεχείς αναβαθμίσεις του λογισμικού, η παρακολούθηση του server που σας φιλοξενεί, οι άδειες premium λογισμικών που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας και φυσικά η ασφάλεια της!

-Μα, δεν είναι πολλά όλα αυτά?

Μη φοβάστε, δεν είστε μόνοι σε αυτό! Οι περισσότεροι πελάτες μας δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε την τεχνογνωσία για όλες αυτές τις διαδικασίες.

Τα πλάνα Συντήρησης Ιστοσελίδας της Delian είναι η απάντηση στις ανησυχίες σας! Με μία σταθερή μηνιαία συνδρομή αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας προκειμένου να εξασφαλιστεί η υψηλή απόδοση και η ασφάλειά της.

Πλάνα Συντήρησης Ιστοσελίδας

Premium Φιλοξενία

Χρησιμοποιούμε βελτιστοποιημένους servers, που εξασφαλίζουν γρήγορη φόρτωση, αδιάκοπη λειτουργία (κατά 99,9%) και τη βέλτιστη απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Ασφάλεια Ιστοσελίδας

Όλα τα λογισμικά έχουν ευπάθειες. Προστατεύουμε την ιστοσελίδα σας από επιθέσεις hackers και κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να μεταδωθεί στους χρήστες σας.

Αντίγραφα Ασφαλείας

Θα λαμβάνονται αντίγραφα ασφαλείας τακτικά (ανάλογα με τις ανάγκες σας), ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας, σε περίπτωση που κάτι παέι στραβά.

Κόστη Λογισμικού

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλα τα κόστη των αδειών premium λογισμικού που χρειάζονται για την ιστοσελίδα σας διασφαλίζοντας ότι έχετε τις πιο πρόσφατες και ασφαλείς εκδόσεις.

Ρύθμιση Analytics

Ανά πάσα στιγμή, θα μπορείτε να δείτε πόσα άτομα επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, πώς σας βρήκαν και ποια είναι η συμπεριφορά τους κατά την περιήγηση τους.

Μικρές Αλλαγές

Η ιστοσελίδα σας χρειάζεται μικρές αλλαγές; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να πραγματοποιηθούν άμεσα. Διατηρείστε την ιστοσελίδα σας ανανεωμένη με 3 μικρές αλλαγές το μήνα.

Κόστη Λογισμικού

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλα τα κόστη των αδειών premium λογισμικού που χρειάζονται για την ιστοσελίδα σας διασφαλίζοντας ότι έχετε τις πιο πρόσφατες και ασφαλείς εκδόσεις.

Ψάχνετε συνεργάτη για την υποστήριξη και τη φροντίδα της ιστοσελίδας σας?

Θα χαρούμε να  συζητήσουμε αναλυτικότερα για τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

Οφέλη των Πλάνων Συντήρησης Ιστοσελίδας

Συνεχής Τεχνική Υποστήριξη

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας. Γι’ αυτό την παρακολουθούμε συνεχώς και εξασφαλίζουμε την αδιάκοπη λειτουργία και τη σταθερή απόδοσή της 24/7/365.

Βοήθεια Όποτε τη Χρειάζεστε

Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ιστοσελίδα ή το email σας, χρειάζεστε άμεσες απαντήσεις και γρήγορες λύσεις. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόβλημα.

Μίκρες Αλλαγές στην Ιστοσελίδα

Θέλετε να αλλάξετε μερικές γραμμές σε μια σελίδα; Να ανανεώσετε μία παλία φωτογραφία; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές σας εντός 48 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις

Δουλεύουμε αποκλειστικά με το WordPress και είμαστε περήφανοι γι’αυτό. Ξέρετε γιατί?

  1. Τροφοδοτεί πάνω από το 35% του internet παγκοσμίως!
  2. Είναι επίσης η ταχύτερη πλατφόρμα ιστοσελίδων.
  3. Τα BBC America, The New York Times, Spotify, Forbes είναι μερικές από τα websites με τις περισσότερες επισκέψεις, που έχουν δημιουργηθεί στο WordPress.
  4. Πάνω από το 25% όλων των ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως, έχουν δημιουργηθεί με WordPress. 

Αν η ιστοσελίδα σας είναι κατασκευασμένη με WordPress, τότε ναι.
Το WordPress αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται στο 35% των ιστοσελίδων παγκοσμίως. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ευέλικτο, σταθερό και φιλικό προς το χρήστη.

H τρομερή δημοφιλία του όμως, το έχει κάνει #1 στόχο για τους χάκερς, οι οποίοι καθημερινά ψάχνουν να βρουν ευπάθειες τόσο στο WordPress όσο και στα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται από το κάθε website.

Ως αντίμετρο σε αυτό έρχονται οι ανανεώσεις/updates που εκτός από προστασία προσθέτουν και επιπλέον λειτουργίες στο website πολλές φορές. Θα μπορούμε πολύ απλά να παρομοιάσουμε την ιστοσελίδα με το αυτοκίνητο. Όπως εκείνο χρειάζεται συντήρηση, τακτικούς ελέγχους και αναβαθμίσεις αν κάτι χαλάσει, έτσι και η ιστοσελίδα χρειάζεται ακριβώς τα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι βασικές εργασίες που πρέπει να γίνονται σε τακτική βάση σε μία ιστοσελίδα είναι οι εξής:

  • Εβδομαδιαίες ενημερώσεις πρόσθετων.
  • Παρακολούθηση χρόνου συνεχούς λειτουργίας της ιστοσελίδας 24/7.
  • Έλεγχοι ασφαλείας.
  • Έλεγχοι απόδοσης.
  • Εβδομαδιαία ή καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (ανάλογα με την κρισιμότητα της ιστοσελίδας).

Όσο μικρή κι αν είναι μία ιστοσελίδα, στη Delian πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί τουλάχιστον ένα βασικό σκοπό. Την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Αυτό από μόνο του δίνει μία βαρύτητα στη σημασία της συνεχούς και απρόσκοπτης λειτουργίας της ιστοσελίδας σας – ανεξάρτητα από το μέγεθος της. 

Αν όμως το κόστος σας ανησυχεί – μείνετε ήσυχοι. Προσφέρουμε 3 διαφορετικά πλάνα που εξυπηρετούν από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες ιστοσελίδες.

Προσφέρουμε τρία διαφορετικά προγράμματα φροντίδας και έχουμε φροντίσει ώστε να ανταποκρίνονται αναλογικά στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Μην ανησυχείτε, αν θεωρείτε ότι το πλάνο σας δε σας καλύπτει μπορούμε να το συζητήσουμε και βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως καλυμμένος/η.

Ναι, μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τιμή.

Η μόνη προϋπόθεση είναι προπληρωμή για 4, 8 ή 12 μήνες του πλάνου φροντίδας σας.

Όχι. Παραπάνω έχουν αναφερθεί αναλυτικά οι εργασίες που προσφέρουμε στα προγράμματα φροντίδας μηνιαίως.
Σίγουρα, κάποιους όρους μπορεί να μην τους καταλάβετε – μην ανησυχείτε όμως. Μπορείτε να μας στείλετε την ερώτησή σας στο [email protected] τώρα ή στο μέλλον και θα φροντίσουμε να σας εξηγήσουμε ότι χρειαστείτε.

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου! Αρχικά μην ξεχνάτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι ένα ψηφιακό προϊόν.
Μία από τις πρώτες λειτουργίες κάθε πλάνου φροντίδας είναι η λήψη αντιγράφων ασφαλείας. Φροντίζουμε να κρατάμε αυτά τα αντίγραφα εκτός του server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας, ώστε σε περίπτωση καταστροφής να μπορούμε άμεσα να ανατρέξουμε σε αυτά και η ιστοσελίδα σας να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Θα χρειαστούμε 2-3 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρώσουμε τις εργασίες που απαιτούνται. Μετά από αυτό το διάστημα, η ιστοσελίδα σας θα φιλοξενείτε και θα υποστηρίζεται από την ομάδα της  Delian.

Χτίζουμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

"Το website μας δημιουργήθηκε ως διά μαγείας μέσα σε λίγες μέρες τον Μάιο 2018, όταν εμείς πυρετωδώς ετοιμαζόμασταν να ανοίξουμε. Χρειαζόμασταν επειγόντως κάποιο γραφείο που θα μπορούσε να αναλάβει το digital marketing μας, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις οι ίδιοι σε αυτόν τον τομέα. Η σεζόν έτρεχε, αλλά οι πωλήσεις στο καινούριο μας τουριστικό κατάλυμα όχι και τόσο. Χρειάστηκε μόνο μια συνάντηση με τα παιδιά της Delian: τους δείξαμε τον χώρο μας, τους εξηγήσαμε το concept, τους παραδώσαμε το φωτογραφικό υλικό και τα κείμενα, και αυτό ήταν. Από τον πρώτο μήνα λειτουργίας είχαμε εκατοντάδες προβολές του website. Η ιστοσελίδα μας έβγαινε από την αρχή στην πρώτη σελίδα της Google και έτσι αποκτήσαμε πολλές απευθείας κρατήσεις - που ήταν και το βασικό ζητούμενο. Τώρα, μετά από 2 χρόνια λειτουργίας το website μας εμφανίζεται σταθερά ψηλά στην Google με πάρα πολλές μηνιαίες προβολές. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δε χρειάζεται καμία παρακολούθηση από τη δικιά μας πλευρά: το γραφείο φροντίζει για την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας και ο Βασίλης με την Πόπη είναι πάντα διαθέσιμοι για ότι χρειαστεί. Έτσι όλο το digital concept μας λειτουργεί άψογα, δείχνοντας μας ότι πήραμε τη σωστή απόφαση όταν εμπιστευτήκαμε τη Delian Digital Marketing!"
Κάτια Chernova
SugarBlue Mykonos